Hshare kopen op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De cryptovaluta Hshare kan je helaas nergens direct met iDEAL kopen. Je moet hier voor naar een exchange toe. Dit klinkt misschien lastig, maar dat valt reuze mee! Er zijn een flink aantal exchanges waar je deze valuta kan kopen. Naar onze mening zijn de aanraders voor Hshare kopen: Cryptopia en Binance. Je kan hier met BTC, ETH en zelfs LTC deze crypto kopen. Hoe dit werkt en wat de alternatieven zijn, lees je in deze blog.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Stap 1: Bitcoin, Litecoin of Ether kopen
Als eerste moet je beschikken over een van de drie bovenstaande cryptocurrencies. Bitcoin is de meest vertrouwde en de mees gebruikte om mee te traden. Helaas zijn daar de transactietijden hoger en ook de transactiekosten. Goedkoper is het dus om bijvoorbeeld Ethereum kopen en op te sturen naar Cryptopia. Daar kan je weer handelen naar HSR toe. Bij de onderstaande aanbieders kun je terecht om een van de drie cryptovaluta te kopen.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Stap 2: Opsturen naar een exchange
Als Hshare kopen wil, dan moet je deze naar een exchange sturen. Wij gebruiken daar vaak Cryptopia of Binance voor. Over Cryptopia hebben wij een uitgebreid stappenplan geschreven. Hier lees je precies hoe je een cryptovaluta op een exchange koopt. Ook hshare is hier beschikbaar. Weet je dus niet precies hoe dit werkt, lees dan onze Cryptopia review en uitleg eens!
Stap 3: Handelen tussen de markten
Nu je een valuta op de exchange hebt staan, kan je deze gaan verhandelen. Je doet dit op de markten BTC/HSR, LTC/HSR of ETH/HSR. Kies het bedrag waarvoor jij de HShare wilt kopen en stel een buy-order (kooporder) in. Als dit is gelukt, heb je Hshare in jouw exchange wallet staan. Je kan nu twee dingen doen; Laten staan of verhuizen naar een eigen wallet. Het nadeel van de exchange is dat je afhankelijk bent van een bedrijf.
Hshare kopen en naar een wallet
Je kan op de officiële website van Hcash (Hcash en Hshare horen bij elkaar, zie ook onze Hcash informatiepagina) de wallet downloaden. Deze is beschikbaar voor Windows en Mac.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Het bericht Hshare kopen op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.