Hoera! BitcoinsAltcoins.nl bestaat vier maanden

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Vier maanden geleden werd deze domeinnaam geregistreerd en in gebruik genomen. In deze vier maanden is er een hele hoop gebeurt. Zo zijn wij onder andere uitgegroeid tot een van de grootste cryptocurrency-websites van Nederland. De eerste dagen ontvingen wij tien unieke bezoekers per dag. In de afgelopen maanden wisten meer dan 150.000 unieke bezoekers onze website te vinden. In deze blog lees je alles over onze plannen, waarom wij met deze website zijn begonnen, wie er allemaal aan meewerken en de afgelopen maanden in cijfers. Maar wij willen vooral jou, de bezoeker, heel erg bedanken!
Waarom zijn wij BitcoinsAltcoins.nl begonnen
De website werd geregistreerd door Edwin. Hij is al jaren bezig met cryptocurrency en was een van de eerste die mensen in Nederland begon over te halen om Litecoin te kopen. Familie en vrienden werden hier soms misschien wel een beetje gek van. Alleen zijn ouders besloten om Litecoin, voor €0,89 per stuk, te kopen. Dit is achteraf een slimme beslissing geweest.
In het verleden heeft hij op de website Infonu een aantal artikelen geschreven over cryptovaluta. Deze kun je hier teruglezen. Deze zijn echter wel een tikkeltje verouderd.
Nadat zowel Edwin als zijn ouders 80% van hun Litecoin veel te vroeg hadden verkocht (€14,23 p/s), werd de interesse in cryptovaluta bij Edwin tijdelijk iets minder. Toch begon hij in 2016 weer te investeren en zich te verdiepen in de wondere wereld van crypto. Eind 2017 vond hij het hoog tijd om een website op te zetten. BitcoinsAltcoins.nl was geboren.
Ons doel: Betrouwbare informatie bieden over Bitcoins én Altcoins. De bezoeker een prettige website bieden waar vragen altijd worden beantwoord en waar hulp wordt geboden waar nodig.
Wie werken er nu mee?
De eerste maand werkte Edwin alleen aan de website. Dit resulteerde in meer dan 60.000 woorden aan content. Daarna kreeg hij hulp van Henk, een mede-cryptoliefhebber. Ook helpen er tegenwoordig drie verschillende schrijvers op oproepbasis mee aan de website. De eindredactie is echter nog steeds in handen van Edwin.
Zelf ook meehelpen aan BitcoinsAltcoins.nl?
Wil jij ook meehelpen aan deze website? Misschien is dat wel mogelijk. Stuur eens een bericht via het contactformulier om kennis te maken.
De afgelopen vier maanden in cijfers
Een aantal cijfers, weetjes en feiten op een rij:
233 reacties van bezoekers op berichten
233 antwoorden op deze reacties
148 vragen/complimenten/samenwerkingsverzoeken/hints/tips en meer via ons contactformulier
147 antwoorden op deze vragen (1 bericht was het antwoorden niet waard)
Meer dan 163.000 unieke bezoekers gemiddeld per maand
Bijna 200.000 woorden aan unieke content
De vijf populairste berichten
Op onze homepage filteren wij aan de onderkant op populaire berichten. Dit zijn blogs (pagina’s tellen niet mee) die de bezoeker het vaakst wist te vinden. De top 5:
IOTA kopen en wallets
ICO van Birdchain
Cryptopia review en uitleg
Reddcoin kopen
Litebit 0 beschikbaar

Top 5 uitgelicht
Op plek 1 vinden we onze uitleg over hoe je IOTA kunt kopen en bewaren. Hier wordt vaak gezocht, omdat het lastig is – en blijft – om snel en betrouwbaar IOTA te kopen. Plek 2 is voor de – mislukte – ICO van Birdchain (BIRD tokens). Binnenkort lanceren zij een nieuwe ICO. Het bericht op onze website is zo populair omdat het bedrijf achter Birdchain ons bericht actief heeft gepromoot op diverse sociale media. De derde plek is voor de uitleg over Cryptopia. Deze blog werd veel gevonden, omdat Cryptopia als eerste de cryptovaluta ETN toevoegde om mee te handelen. Op 4 staat Reddcoin. Deze munt kende vorige maand plots een flinke stijging. De Reddcoin koers steeg enorm binnen korte tijd. Nummer vijf is voor Litebit 0 beschikbaar. Een veelvoorkomend iets. Tegenwoordig gaat het met de voorraad bij Litebit een stuk beter, maar hebben zij wel een (tijdelijke) ledenstop.
Snelle stijgers
De volgende drie berichten zijn erg snel gestegen, maar hebben geen plek in de top 5. Dit komt omdat ze recent zijn geschreven.
Bitvavo review
Crypto crash van 16 januari
Waar kan je nog wel cryptocurrency kopen?
Een vrij logische top 3 wat ons betreft. Grappig dat de vraag op blog 3 beantwoord wordt door de blog op nummer 1.
Wat gaat de toekomst brengen voor BitcoinsAltcoins.nl?
We zijn nog lang niet klaar met deze website. Sterker nog: we zijn er dagelijks actief mee bezig. In de toekomst hebben wij een aantal leuke dingen gepland. Naast dagelijkse berichtgeving over alles wat te maken heeft met bitcoins en altcoins, zijn we ook bezig met het ontwikkelen van een leuke winactie en een (gratis) vraag- en antwoord service. De winactie begint al vorm te krijgen. De actie gaat ongeveer het volgende inhouden:
Toekomstige winactie
Wij willen 50 munten uit de top 200 cryptocurrency gaan kopen. Welke munten, dat mogen jullie bepalen. Wij kopen elke munt voor een x bedrag. Jullie mogen dan elke maand een gok doen op hoeveel de 50 munten in totaal waard zijn. Wie het dichtst bij zit, krijgt een bepaald percentage van de winst na een jaar. In totaal geven wij waarschijnlijk 60 tot 70% van de winst weg. Dus 6 tot 7 mensen krijgen een bepaald percentage van de winst! De actie wordt binnenkort volledig uitgewerkt en gepubliceerd.
Vraag en antwoord service
Wij merken dat er steeds meer mensen ons weten te vinden met cryptocurrency vragen. Dit zijn vaak vragen over cryptovaluta in het algemeen of over bedrijven (exchanges, kopen met iDEAL bedrijven et cetera). Bedrijven zijn tergend langzaam met het beantwoorden van vragen. Wij kunnen in veel gevallen (tot nu toe meer dan 90%) een antwoord bieden. Dit willen wij gaan verwerken in een unieke vraag- en antwoord service op deze website.
Uitwerken van nog meer cryptovaluta
Op het moment hebben wij uitgebreide informatie over meer dan 80 soorten cryptovaluta. In totaal zijn er op het moment van schrijven 1442 soorten cryptocoins. Ons doel is dan ook om informatie te bieden over alle munten. Een hels karwei, maar wel erg leuk om te doen. Wij willen zo volledig mogelijk zijn met alles.
Bezoekers… bedankt!
Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor het actief reageren, bezoeken en vinden van onze website. Zonder jullie is het niet mogelijk om deze website in de lucht te houden. Zoals wij aangeven in de footer (onderkant) van onze website: “Op deze website vind je affiliate links. Als jij tot aankoop overgaat, krijgen wij daar een bescheiden vergoeding voor. Je helpt zo deze website in de lucht te houden. Heel erg bedankt daarvoor!” Deze vergoedingen zijn – over het algemeen – niet meer dan een fractie van een procent. Maar het is tot nu toe voldoende om onze uit de hand gelopen hobby door te zetten.
Het bericht Hoera! BitcoinsAltcoins.nl bestaat vier maanden verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.