Het moment is nu: crypto biedt nieuwe kans na flinke daling

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Het moment is nu: crypto biedt nieuwe kans na flinke daling,

In dit artikel presenteren we een diepgaande crypto-analyse van aave (AAVE), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen aave in je portfolio? Geen nood. Deze analyse biedt inzichten die waardevol zijn voor elke crypto-liefhebber. Onze analisten, met een constante focus op marktbewegingen, onderzoeken wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun individuele handelsplannen met onze gemeenschap, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Aave is een koploper in ‘DeFi’, wat staat voor decentralized finance. Het stelt gebruikers in staat om geld te lenen en uit te lenen op de Ethereum blockchain, zonder een bank. Met Aave vinden deze acties plaats via automatische programma’s, genaamd smart contracts. Onthoud: dit is een kijkje in de overwegingen van onze analisten, niet financieel advies.

Technische analyse aave (AAVE) koers

In de Premium omgeving hebben de analisten van Crypto Insiders onlangs een nieuwe analyse gedeeld voor AAVE. Hierin gaven zij het volgende aan:

“AAVE heeft niet de snelle stijging laten zien waarop we hadden gehoopt. Het lijkt erop dat de munt nu een adempauze neemt, maar dit biedt wel een nieuwe kans. We kunnen nu AAVE toevoegen aan onze portefeuille tegen een aantrekkelijk tarief, mede dankzij een nieuwe koopzone die ligt tussen de $51 en $55. 

In deze specifieke zone voorzien we een aanzienlijk steunniveau liggen en de potentie voor een koersommekeer. Hiermee zou de weg vrij kunnen zijn voor het betreden van de derde wave in een 12345 Elliott Wave patroon, die doorgaans krachtig van aard is. Voor nu is het plan duidelijk: nog even geduld hebben.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel presenteren we een diepgaande crypto-analyse van aave (AAVE), direct afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen aave in je portfolio? Geen nood. Deze analyse biedt inzichten die waardevol zijn voor elke crypto-liefhebber. Onze analisten, met een constante focus op marktbewegingen, onderzoeken wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.