Heb je deze crypto? Cruciaal moment staat om de hoek

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Heb je deze crypto? Cruciaal moment staat om de hoek,

In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van litecoin (LTC), direct uit onze exclusieve Premium omgeving. Bezit je geen LTC? Geen zorgen. Ongeacht je huidige bezit is deze analyse van groot belang, aangezien onze analisten constant marktbewegingen analyseren. Onze analisten bestuderen wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, een bron die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Recentelijk heeft Litecoin zijn ‘halving’ achter de rug, een belangrijke gebeurtenis die de beloning voor mining halveert en die doorgaans invloed heeft op de marktdynamiek van de munt. Ook ditmaal zagen we dat de halving invloed had op de koers. Let op, dit is géén financieel advies, maar een weerspiegeling van de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe litecoin analyse klaargezet voor alle leden in de Premium omgeving. Zij zeiden het volgende over de koers:

“De recente daling van LTC schetst een potentieel zorgwekkend beeld. Om optimistisch te blijven – en dat zijn we vooralsnog – is het cruciaal dat we boven de $50,61 blijven. Zakken onder de $39,83 zou een teken zijn dat het bullish perspectief wellicht herzien moet worden.

Momenteel lijken de sterren gunstig te staan voor een opwaartse beweging. Na het vormen van een wave 2 lijkt het erop dat we nu de opwaartse wave 3 ingaan waardoor de koers richting de $130 zou kunnen stijgen. Echter, gezien de huidige macro-economische context blijft het een spannende tijd om de koersontwikkelingen van LTC op de voet te volgen.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel presenteren we een diepgaande analyse van litecoin (LTC), direct uit onze exclusieve Premium omgeving. Bezit je geen LTC? Geen zorgen. Ongeacht je huidige bezit is deze analyse van groot belang, aangezien onze analisten constant marktbewegingen analyseren. Onze analisten bestuderen wekelijks meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.