Hearthstone toernooi met prijzengeld in cryptocurrency

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Iets wat we niet vaak zien: Een eSports toernooi dat gebruikt maakt van blockchaintechnologie. Het bedrijf Play2Live (website) houdt een virtueel Hearthstone toernooi. Acht spelers doen mee met dit evenement. Het wordt live via streams uitgezonden over de hele wereld. Dit is het bewijs dat blockchaintechnologie veel interessante dingen kan inhouden.
Hearthstone samenwerking met Play2Live
Het is interessant om te zien hoe Play2Live in de laatste maanden aan het groeien is. Het wordt een steeds belangrijkere speler in de gaming industrie. Voor de mensen die niet weten wat dit platform precies doet: Het is een gedecentraliseerd streaming platform voor gamers en fans van eSports. Het maakt gebruik van blockchaintechnologie om zo een groot ecosysteem te maken voor alle deelnemers. Interactie tussen kijkers, spelers en mensen die uitzenden staat centraal. Mensen kunnen geld versturen via cryptocurrency. Ook kunnen zij streamers belonen voor het maken van content in de vorm van een cryptocurrency donatie.
Wat is hearthstone?
Hearthstone: Heroes of Warcraft is een gratis digitaal spel. Het is gebaseerd op de World of Warcraft TCG-set (Trading Card Game). Spelers kunnen kiezen uit een Hero. Elke Hero heeft een eigen kracht en speelstijl. Men kan uit meer dan 900 kaarten een deck bouwen van 30 kaarten. Met deze kaarten strijden de spelers tegen elkaar. Elke kaart heeft weer een eigen unieke kracht. Het is een zeer populair spel en er worden veel grote toernooien -met hoog prijzengeld- gehouden. Meer informatie over het spel kun je via deze link lezen.
Het toernooi
Er zijn acht spelers uitgenodigd voor dit toernooi. De deelnemers kun je bekijken in de onderstaande afbeelding. Het prijzengeld wordt uitgekeerd in Level Up cryptocurrency.

Het bericht Hearthstone toernooi met prijzengeld in cryptocurrency verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.