Grote investeerders tonen interesse in deze 3 altcoins

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Grote investeerders tonen interesse in deze 3 altcoins,

De plotselinge marktcrash van vorige week op 17 augustus had een negatieve invloed op het vertrouwen van investeerders. Terwijl de wereldwijde marktkapitalisatie van altcoins met 11% daalde, lijken cryptowalvissen deze drie altcoins echter te kopen voor winsten in oktober.

Met uitzondering van Bitcoin (BTC) daalde de wereldwijde waarde van altcoins met 11% in augustus 2023. On-chain data laat echter zien hoe crypto-investeerders met diepe zakken gebruik hebben gemaakt van de prijsdaling om MakerDAO (MKR) en twee andere zeer waardevolle altcoins te kopen.

MakerDAO (MKR)

De eerste waarin zogenaamde whales interesse in getoond hebben is Maker (MKR) – de governance token van MakerDAO, een DeFi-protocol dat de hybride stablecoin DAI uitgeeft en beheert. MKR heeft de afgelopen twee weken aanzienlijke vraag van whales aangetrokken, mede dankzij de stijging van de DAI spaarrente naar 8%.

On-chain data toont aan dat grote investeerders met balansen tussen 100.000 en 10 miljoen MKR tussen 13 augustus en 21 augustus 16.000 tokens aan hun portefeuille hebben toegevoegd. Met een huidige marktwaarde van $1.009 zijn de nieuw aangeschafte 16.000 MKR-tokens $16,14 miljoen waard.

Uniswap (UNI)

De prijs van Uniswap (UNI) daalde met 30% nadat deze op 2 augustus een viermaands hoogtepunt had bereikt. Echter, bullish whales bleven kopen ondanks de dubbelcijferige prijscorrectie die werd veroorzaakt door de plotselinge crash op 17 augustus. Verder namen whale-transacties met UNI met meer dan 420% toe tussen 13 augustus en 21 augustus.

Optimism (OP)

Optimism (OP), dat de golf van Worldcoin (WLD) voortzet, trok aanzienlijke netwerkactiviteit aan in augustus 2023. De plotselinge crash op 17 augustus weerhield grote investeerders er echter niet van om OP te accumuleren.

Santiment-grafieken tonen aan dat whales die tussen 100.000 en 1 miljoen OP-tokens vasthouden, opnieuw begonnen te kopen na de initiële paniek op 17 augustus. Tussen 17 augustus en 22 augustus werden er nog eens 3,22 miljoen OP-tokens aan hun portefeuilles toegevoegd. Met OP dat momenteel wordt verhandeld rond $1,55, is de waarde van de 3,22 miljoen altcoins die in de afgelopen 5 dagen zijn verworven $4,5 miljoen.

Conclusie

De toestroom van zo’n grote hoeveelheid vraag van whales in de bovengenoemde altcoins, tonen aan dat investeerders met diepe zakken geloven dat het een juist moment is om deze altcoins in te slaan. Dit geeft op zijn beurt weer vertrouwen in het hele ecosysteem. Daarom kunnen Maker (MKR), Uniswap (UNI) en Optimism (OP) enkele van de altcoins zijn om in de gaten te houden in oktober 2023.

Het bericht Grote investeerders tonen interesse in deze 3 altcoins verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

De plotselinge marktcrash van vorige week op 17 augustus had een negatieve invloed op het vertrouwen van investeerders. Terwijl de wereldwijde marktkapitalisatie van altcoins met 11% daalde, lijken cryptowalvissen deze drie altcoins echter te kopen voor winsten in oktober. Met uitzondering van Bitcoin (BTC) daalde de wereldwijde waarde van altcoins met 11% in augustus 2023. […]

Het bericht Grote investeerders tonen interesse in deze 3 altcoins verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.