Grote bedragen aan cryptocurrency kopen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De ene persoon investeert een paar tientjes of wat hij/zij kan missen in cryptovaluta, een ander wil graag hoog inzetten. Wij krijgen regelmatig de vraag waar mensen het beste cryptovaluta kunnen kopen zonder limiet. Wie een paar duizend euro wil investeren, kan dat bij veel websites zoals Litebit en Bitvavo prima doen. Als je voor grotere bedragen wilt investeren, dan kan dat soms lastig zijn. Een vraag die wij kregen:
“Ik wil voor 80.000 euro aan cryptocurrency kopen, maar ik zit aan limieten vast. Hoe moet ik dit aanpakken?”
In deze blog leggen wij uit waar je met een hoog budget cryptocurrency kan kopen met iDEAL op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier.
Limieten en cryptocurrency
Bij alle aanbieders krijg je te maken met limieten. Verificatie is noodzakelijk om grote bedragen aan cryptovaluta te kopen. Zonder verificatie kom je vaak niet verder dan enkele honderden euro’s per dag, week of maand. Dan gaat het wel heel lang duren voordat je 80.000 euro aan digitale valuta bezit. Verificatie is in Nederland verplicht voor grote bedragen. Dit doe je door jouw gegevens in te voeren en een kopie van een paspoort te versturen.
Waar voor grote bedragen kopen?
De belangrijkste brokers om voor veel geld cryptocurrency te kopen zijn volgens ons:
Bitvavo (onbeperkt limiet)
Litebit (tot €20.000 met iDEAL, €35.000 overboeking per keer. Tot een half miljoen euro per maand)
BTC Direct (tussen €2.500 en €10.000 met aanvullende verificatie)
Alle aanbieders op een rij
Bij de volgende aanbieders is het goed mogelijk om digitale valuta te kopen. Elke website heeft een eigen manier van verifiëren en limieten.
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Conclusie
Bitvavo heeft van de bovenstaande drie opties de beste papieren als het gaat om grote investeringen in digitaal geld. De verificatie gaat daar het snelste en het limiet is daarna onbeperkt. Je zou dus binnen een dag voor veel geld aan valuta kunnen kopen. Voordeel is ook dat je direct veel soorten valuta kan kopen en bewaren.
Maak direct een gratis account aan bij Bitvavo
Het bericht Grote bedragen aan cryptocurrency kopen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.