Groestlcoin (GRS): Supersnelle transacties en waarom kopen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

In een vorige blog hebben wij het gehad over Groestlcoin, afkorting GRS. Wat ons betreft is dit een van de meest ondergewaardeerde cryptovaluta van dit moment. Een van de belangrijkste reden is dat transacties echt megasnel zijn. Deze worden binnen enkele tellen verwerkt. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen te bedenken. Deze lees je ook in onze blog met Groestlcoin informatie. In deze blog belichten we de belangrijkste kenmerken van deze coin, die je nu nog voor minder dan €1,50 kan oppikken per coin.
Hoe snel is Groestl eigenlijk?
Groestlcoin loopt graag te koop met het feit dat een transactie supersnel is. In de onderstaande video zie je dat een GRS transactie binnen enkele seconden verwerkt is en aankomt bij een ontvanger.

So how fast is $GRS?
This fast!#Groestlcoin #LightningNetwork #SEGWIT #subATOMICfees #blockchain #fintech #payment #crypto #digitalcash #PrivateTransactions #cryptocurrency pic.twitter.com/oAPYnWbxn2
— Groestlcoin (GRS) (@GroestlcoinTeam) 3 januari 2018

Maar… wat een gekke naam heeft het
Ja. Wij denken dat dit veel investeerders tegen kan houden. De naam Groestlcoin is niet echt pakkend. Er staat in 2018 (wanneer precies is nog niet bekend) een re-brand vote op het programma. Gebruikers van Groestl kunnen stemmen over een eventuele re-brand. Dit kan misschien in gaan houden dat het een volledig nieuwe naam krijgt. In het verleden hebben we gezien hoe de koers explosief is gestegen bij Antshares-> NEO en PimpCash -> OKCash. Een ander iets wat zou kunnen helpen is Groestl echt een begrip maken. Dogecoin is ook populair geworden..
Wat gaat er in de toekomst gebeuren
In de toekomst heeft het zeer actieve team van GRS nog veel op het programma. Hieronder een overzicht van alles wat in 2018 gaat gebeuren en wat er nog gepland staat in de toekomst:
Groestlcoin in 2018:
Offchain Atomic Swaps
Onchain Atomic Swaps
Lightning Network public release for Desktop wallets
Lightning Network public release for Mobile wallets
Introduce Bech32 address format
Integrate GRS to Rootstock
Rebranding Vote
Add GRS on Coinomi
Add GRS on Ledger
Add GRS on Trezor
Add GRS on More Exchanges
Increase GRS Payment Adoption
Marketing Campaigns for GRS Awareness
Update Groestlcoin to 0.16.0 codebase
Update Electrum-GRS to 3.0.2 codebase
Upgrade Groestlcoin Samourai with New Features
Upgrade Groestlcoin Sentinel with New Features
Toekomst – nog geen datum bekend
MAST
Schnorr Signatures
Confidential Transactions
MimbleWimble
TumbleBit
Hybrid full block SPV mode
Signature Aggregation
Waar GRS kopen?
Groestlcoin kopen kan op het moment goed bij Litebit. Lees ook ons stappenplan cryptocurrency kopen bij Litebit. Litebit heeft op het moment van schrijven (begin januari 2018) wel een tijdelijke ledenstop. Heb je al een account, dan kun je snel GRS kopen. Anders moet je een omweg nemen via een aangesloten exchange. Dan moet je eerst BTC of LTC kopen. Dat kan bij de aanbieders in de onderstaande tabel erg goed.
Bitvavo Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Litebit Bekijk
Changelly Bekijk
*Bij Bitvavo kun je meteen kopen. Zij hebben geen registratie stop of een ledenlimiet. Je kan hier tot 2500 euro direct zonder verificatie kopen. O.a. Ripple, Stellar, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Zcash en veel meer.
Het bericht Groestlcoin (GRS): Supersnelle transacties en waarom kopen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.