Groestlcoin, een cryptovaluta met veel potentieel!

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Eén van de meest opvallende namen uit de wereld van de cryptocurrencies is ongetwijfeld Groestlcoin. Sinds haar bestaan is de naam van deze cryptovaluta vaak het onderwerp geweest van spot, maar toch herbergt ze een ongelofelijk potentieel. Groestlcoin is in de praktijk een cryptocurrency die vaak onder de radar blijft van investeerders tot op het ogenblik dat ze een uitbraak kent. Om te voorkomen dat jij de Groestlboot mist willen we op deze pagina reeds de nodige aandacht besteden aan de fantastische eigenschappen waar dit platform over beschikt. Ben jij klaar om de cryptovaluta met een wat ongelukkig gekozen naam te ontdekken? Lees dan snel verder en je komt er alles over te weten!
Kennismaking met Groestlcoin
Heb je nog nooit eerder van Groestlcoin gehoord? In dat geval is een korte introductie op haar plaats. Het betreft hier een platform waar veelal naar wordt verwezen als zijnde een ‘all-in-one’ crypto. Sinds haar lancering in maart van het jaar 2014 heeft ze dan ook reeds een behoorlijke evolutie gekend, niet in het minst voor wat de prijs van een GRS token betreft. Kenmerkend voor Groestlcoin is onder meer dat de transacties privé worden uitgevoerd en dat tegen zeer beperkte transactiekosten. Dat is op moment van schrijven een structureel voordeel ten opzichte van niet alleen Bitcoin, maar ook heel wat andere altcoins op de markt. Wist je bovendien dat Groestlcoin er als eerste voor heeft gekozen om SEGWIT te activeren? Dit op zich toont reeds aan dat het team van ontwikkelaars achter Groestlcoin uitstekend weten waar ze mee bezig zijn en welke koers ze naar de toekomst toe willen varen.
Algemene kenmerken van Groestlcoin
Met bovenstaande ben je reeds enigszins geïntroduceerd in de wondere, maar ietwat vreemde wereld van Groestlcoin, maar er is uiteraard nog heel wat meer. Laat ons bijvoorbeeld ook even naar de eigenschappen van de GRS token gaan kijken. Groestlcoin is een cryptovaluta welke over een zogenaamde ‘hard cap’ beschikt. Dit betekent dat er in de praktijk (in dit geval) niet meer dan 105.000.000 GRS tokens in omloop gebracht kunnen worden. Dat lijkt misschien op het eerste zicht heel wat, maar dat is het niet. Op moment van schrijven zijn bovendien reeds bijna 70.000.000 tokens in omloop waardoor er nog slechts een relatief beperkte hoeveelheid in de markt gebracht moeten worden. Ook voor wat de eigenschappen van de GRS token betreft is er dus zonder twijfel heel wat potentieel voor handen voor wat Groestlcoin betreft.
De verwachtingen voor Groestlcoin in 2018
Ondanks het feit dat Groestlcoin met haar platform reeds een behoorlijk solide basis heeft weten te creëren die zich zonder probleem kan meten met verschillende top coins uit de cryptomarkt moet het gezegd dat er ook voor het jaar 2018 nog heel wat moois zit aan te komen. Wij hebben enkele globale verwachtingen en ontwikkelingen voor het huidige jaar met betrekking tot Groestlcoin alvast even voor jou op een rijtje gezet:
• Er is sprake van de ontwikkeling van zowel offchain als onchain atomic swaps;
• Er zullen in de loop van 2018 GRS wallets verschijnen die Lightning Netwerk zullen ondersteunen;
• Het is bekend dat er vergevorderde gesprekken worden gevoerd met hardware fabrikanten Ledger & Trezor;
• Het team achter Groestlcoin heeft aangegeven enkele nieuwe samenwerkingen met (grote) exchanges aan te gaan kondigen;
Uiteraard zijn bovenstaande punten slechts een verwachting en kan er nog heel wat gebeuren, maar het staat als een paal boven water dat Groestlcoin hard bouwt aan de weg naar succes. Omwille van deze reden zijn wij dan ook van mening dat de GRS token eigenlijk in geen enkel gediversifieerd portfolio mag ontbreken. Dit betekent niet dat er geen verrassingen mogelijk zijn. Binnen de cryptowereld bestaat er niet zoiets als garanties,… helaas.
Een eerlijke en transparante, mineable coin
Groestlcoin is een zogenaamde ‘mineable coin’. Dit betekent dat je de GRS tokens kan minen en dat doet steevast de nodige wenkbrauwen fronzen. Toch weet Groestlcoin ook dit uitstekend aan te pakken en biedt ze iedereen de mogelijkheid om op een eerlijke en financieel interessante manierr GRS tokens te minen. Het eerlijke karakter van Groestlcoin mining is voor een niet onbelangrijk deel te wijten aan het feit dat ze Asic-chip resistent is. Hiervoor werd er zelfs een uniek algoritme ontwikkeld welke ‘Groestl512mining’ werd gedoopt. In de praktijk zorgt het hanteren van deze technologie er voor dat je de mogelijkheid hebt om zelfs met een eenvoudige computer met een doorsnee CPU of videokaart GRS tokens te minen.
Waarom investeren in Groestlcoin?
De kans is bijzonder groot dat bovenstaande informatie je reeds heeft getriggerd om in te stappen in Groestlcoin. Toch zou je dit nooit moeten doen vooraleer je echt over een duidelijk en concreet beeld beschikt met betrekking tot alle voordelen die er aan deze cryptovaluta zijn verbonden. Omwille van deze reden hebben we ze nog even allemaal in een glashelder overzicht geplaatst:
1. Door het gebruik van niet alleen stealth adresses, maar ook TOR en VPN is het mogelijk om transacties anoniem over het Groestlcoin platform te versturen.
2. De Asic-chip resistentie zorgt er voor dat iedereen, zelfs met een eenvoudige videokaart, deze coin kan minen. Bovendien maakt het minen door middel van de GPU het mogelijk om dit op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier te doen verlopen.
3. Het team achter Groestlcoin communiceert beter dan menig andere top coin uit de cryptowereld. Bovendien lanceren ze doorgaans één keer per kwartaal een grote update aan hun platform.
4. De Samourai Wallet van Groestlcoin is één van de betere op de markt. Los van deze wallet zijn er nog heel wat andere, zeer solide wallets beschikbaar voor Groestlcoin.
Wanneer je op zoek bent naar een cryptocurrency die vanaf haar ontstaan een duidelijke marketingstrategie heeft gehanteerd en welke bovendien ook nog eens op de middellange tot lange termijn over een uitstekend potentieel beschikt kan kiezen voor Groestlcoin en haar GRS token zeker en vast de moeite waad zijn,… zelfs met de ietwat ongelukkig gekozen naam.
Meer lezen: 
Groestlcoin, hoe snel is het netwerk?
Groestlcoin koers, kopen en informatie
Het bericht Groestlcoin, een cryptovaluta met veel potentieel! verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.