GoudKoorts: Komt Nederland in een permanente recessie?

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

GoudKoorts: Komt Nederland in een permanente recessie?,

In een recente aflevering van GoudKoorts, gepresenteerd door Gold Republic, bespreekt Bart de huidige economische situatie en de impact op goud en zilver. De aflevering begint met een blik op de goudkoers, die op €56.000 per kilo staat.

Correctie goudkoers, China in de problemen

Eerst benoemt Bart de aankomende speciale livestream van “Brands en Flip’s Blikken Terug”, die op 5 september live zal plaatsvinden in Amsterdam. 

Bart gaat vervolgens dieper in op de goudkoers en de relatie met rente. Hij benadrukt dat goud en zilver niet immuun zijn voor correcties en legt de historische correlatie tussen rente en goudprijs uit. Hij stelt dat de huidige correctie in perspectief moet worden gezien en verwijst naar de mogelijke impact van rentestijgingen op de koers van goud.

Verder behandelt Bart de ernstige situatie rondom Evergrande, een grote Chinese projectontwikkelaar. Hij waarschuwt voor mogelijke wereldwijde gevolgen als gevolg van de vastgoedcrisis in China. Hij wijst erop dat China’s economische problemen Europa en zelfs Nederland zullen beïnvloeden.

De aflevering sluit af met het feit dat Nederland officieel in een recessie verkeert. De roep om meer consumptie als oplossing is volgens hem niet terecht, gezien de toenemende armoede en financiële problemen bij veel mensen. Bart benadrukt dat de huidige economische uitdagingen veel dieper gaan dan oppervlakkige uitgaven.

Het mogelijke effect op de goud prijs

De bovenstaande ontwikkelingen zijn een mogelijk teken van financiële chaos. Een van de activaklassen waar investeerders vaak naar kijken als veilige haven in dergelijke economisch onzekere tijden is goud. Het is dan ook interessant om goud te onderzoeken als mogelijk onderdeel van een investeringsportfolio.

Gold Republic, een Nederlands goudplatform, biedt nieuwe klanten een welkomstbonus. Elke nieuwe klant die via deze link een account aanmaakt ontvangt 1 gram goud ter waarde van 56 euro gratis. Eerst meer lezen over Gold Republic? Lees hier de Gold Republic review op Crypto Insiders.

,
In een recente aflevering van GoudKoorts, gepresenteerd door Gold Republic, bespreekt Bart de huidige economische situatie en de impact op goud en zilver. De aflevering begint met een blik op de goudkoers, die op €56.000 per kilo staat. Correctie goudkoers, China in de problemen Eerst benoemt Bart de aankomende speciale livestream van “Brands en Flip’s […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com