Ethereum voor het eerst boven $500 (ATH)

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De afgelopen dagen is de koers van Bitcoin enorm gestegen. De magische grens van 10.000 dollar werd zelfs doorbroken. Veel media hebben hier berichten over gepubliceerd. Ook de wat meer mainstream media, zoals nu.nl, RTL nieuws en een aantal grote dagbladen schreven over dit onderwerp. Helaas vergaten zij om goede bronnen te gebruiken. Veel mensen hebben echter niet gemerkt dat ook Ethereum (ETH) een nieuwe All Time High (ATH) heeft gehaald. De koers is voor het eerst boven de 500 dollar geweest.
Waarom is ETH zo gestegen?
Er zijn meerdere redenen waarom Ethereum zo gestegen is de afgelopen dagen. Hieronder een opsomming van een aantal redenen die wij kunnen bedenken:
Vitalik Buterin heeft de nieuwe roadmap bekendgemaakt op een conferentie in Taiwan. Hij beschrijft het als Ethereum 2.0.
De grote Indiase exchange Zebpay heeft ETH toegeoegd
Als de Bitcoin koers stijgt, stijgen veel altcoins mee
Begin van het jaar op 8 dollar
Ethereum wordt door sommige mensen ook wel het wonder van 2017 genoemd. Aan het begin van dit jaar noteerde de Ethereum koers slechts 8 dollar. Gisteren voor het eerst boven de 500 dollar. De koers is echter wel iets ingezakt na het aantikken van de ATH, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Dat cryptovaluta steeds meer bekendheid krijgen in de media is een feit. Ook Ethereum Classic, Litecoin, Monero en DASH hebben gisteren een ATH in USD bereikt.
Ethereum kopen?
Je kan deze cryptovaluta gemakkelijk kopen met iDEAL bij meerdere aanbieders. Wij hebben een uitgebreid stappenplan over Ethereum kopen geschreven. Je kan ook direct een kijkje nemen bij de onderstaande aanbieders. Vergelijk de prijzen en investeer alleen geld dat je kan missen.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht Ethereum voor het eerst boven $500 (ATH) verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.