Ethereum koers update: houd deze niveaus in de gaten

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Ethereum koers update: houd deze niveaus in de gaten,

In dit artikel duiken we dieper in een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses, welke dagelijks door ruim 1.000 leden worden geraadpleegd. Mocht je ETH nog niet in je bezit hebben, dan is deze analyse nog steeds bijzonder waardevol.

Recent is er speculatie rondom een Ethereum futures ETF, met meerdere aanvragen door financiële spelers zoals Volatility Shares en Bitwise. Mocht dit ETF goedgekeurd worden, dan zou dit kunnen impliceren dat ethereum als ‘commodity’ wordt gezien, vergelijkbaar met goud of bitcoin, en onder het toezicht van de CFTC valt in plaats van de SEC. Een belangrijke ontwikkeling voor crypto-erkenning.

Nieuwe instapkansen voor ethereum (ETH)

De wereld van cryptocurrency is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als ze stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat ETH binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Ondanks de recente scherpe daling in de koers van ETH, blijft het vooruitzicht bullish. Uit onze analyse blijkt dat de koers momenteel een wave 2 vormt binnen een 12345 Elliott Wave-patroon. Dit is gebaseerd op het feit dat de koers nauwkeurig de 100% Fibonacci-zone heeft geraakt. Dit stelde ons in staat om op deze locatie een groene koopzone te definiëren.

Mocht je deze aankoopkans gemist hebben, raak dan niet ontmoedigd. We voorzien namelijk nog een lichte daling die deze zone opnieuw zal aantikken. Na deze korte terugval, anticiperen we op een sterke opwaartse beweging van de koers.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel duiken we dieper in een recente analyse van ethereum (ETH) uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Onze analisten delen hier wekelijks meer dan 20 technische analyses, welke dagelijks door ruim 1.000 leden worden geraadpleegd. Mocht je ETH nog niet in je bezit hebben, dan is deze analyse nog steeds bijzonder waardevol. […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.