Ethereum koers ruim onder 500 euro

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

2018 is tot nu toe geen goed jaar voor cryptocurrency. Het wordt door sommige mensen ook wel het jaar van de “dumps” genoemd. Alle koersen lijken het erg lastig te hebben. De prijs is de afgelopen dagen enorm gedaald. De afgelopen 24 uur is dit niet veranderd. Ook Ethereum krijgt flinke klappen. De Ethereum koers is op het moment van schrijven ruim onder de 500 euro. Of dit een goed koopmoment is, durven wij bijna niet meer te voorspellen. Volgens experts laten de koersen en technische analyses geen snel herstel zien. Voor de mensen die Ethereum “Hodlen” is het een mooi moment om even niet naar de koersen te kijken en de munten nog langer te laten rusten.
Mooi koopmoment?
Vind jij dit wel een mooi koopmoment? Dan kan je bij de onderstaande aanbieders goed terecht voor Ethereum kopen.
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Naar welke prijs gaat Ethereum toe?
Je kan honderden analyses loslaten op de Ethereum koers, maar echt veel duidelijkheid ga je niet krijgen. Eigenlijk slaan alle koersen nergens meer op. Ze zijn zeker niet goed te voorspellen. De Bitcoin koers heeft het zwaar en daarom ook veel andere munten. Het lijkt er nu zelfs op dat Ethereum alleen maar naar beneden gaat. Er zijn al genoeg mensen die uit paniek hun munten aan het verkopen zijn. Dit raden wij zeker niet aan. De verwachting/hoop is dat de koersen snel stabiliseren en daarna hopelijk weer de weg langzaam omhoog inzetten.
Handelsvolume van Ethereum
De afgelopen 24 uur wordt er nog volop gehandeld in Ether. Maar liefst €1.930.115.303 EUR is er de afgelopen 24 uur aan Ether op diverse exchanges rondgegaan (bron). Helaas zijn dit veel verkooporders. Een kleine troost: Nog niet eens twee jaar geleden was de koers onder de 10 euro per Ether. Deze munt is al ver gekomen en wij verwachten er zeker nog veel van.
Het bericht Ethereum koers ruim onder 500 euro verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.