EOS kopen of omruilen via Changelly

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

EOS is een cryptocurrency gemaakt voor (commerciële) bedrijven. Zij kunnen hiermee gemakkelijk Decentrale applicaties (Dapps) maken. Dit doen zij in een omgeving die zij al kennen. Het is dus voor bedrijven een aantrekkelijk en laagdrempelige manier om mee te doen met de blockchain-hype. EOS kopen kan op verschillende manieren. Helaas is het (nog) niet mogelijk om EOS met iDEAL te kopen. Je kan deze wel erg makkelijk, snel en goedkoop omruilen via Changelly. Ook kun je dit doen via een exchange. Hoe dit allemaal werkt leggen we uit in deze blog. Je moet eerst natuurlijk een EOS wallet aanmaken. Bekijk de EOS koers voor een juist instapmoment.
De beste EOS wallets op een rij
Voordat je besluit om deze cryptovaluta te kopen of te verkopen, moet je een wallet aanmaken. Deze digitale portemonnee kan op meerdere manieren worden aangemaakt. Een offline variant voor een EOS wallet is altijd het meest veilig. Beveilig jouw wallet altijd goed en schrijf de codes die je krijgt bij het aanmaken op. Laat deze nooit aan iemand zien!
EOS wallet via Freewallet, deze kun je hier bekijken.
Android app voor EOS, te vinden in de Google PlayStore
De officiële client, te vinden op de website van EOS. Via deze link te bezoeken
EOS omruilen via Changelly
Voor deze optie moet je wel beschikken over een van de 50+ cryptocurrencies waarmee je kan gaan ruilen. Changelly is een wisseldienst voor cryptocurrency. Om te zien wat voor cryptomunten je kan ruilen, kun je het overzicht raadplegen in onze Changelly review. Je kan bijvoorbeeld Bitcoin, Ether en alle populaire crypto omruilen naar EOS. Dit oe je via deze link.
EOS kopen op een exchange
De cryptocurrency EOS wordt onder andere aangeboden op Bitfinex, Binance, Kraken en HitBTC. Bekijk alle websites eens en kies er eentje uit waar jij je goed bij voelt. Je moet eerst Bitcoin kopen met iDEAL bij een van de onderstaande aanbieders. Deze verstuur je naar een eigen wallet. Ook kun je bij de aanbieder Litebit gebruik maken van een online Litebit Wallet (ideaal voor beginners). Vanuit je eigen BTC wallet verstuur je de crypto naar een exchange. Hier ruil je tussen BTC/EOS.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Changelly Bekijk

Het bericht EOS kopen of omruilen via Changelly verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.