Electroneum update: samenwerkingen en mobile miner nieuws

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De wallet van Electroneum is na flink wat dagen eindelijk vrijgegeven. Dit is niet geheel vlekkeloos gelopen, maar uiteindelijk gelukt. Een van de grootste speerpunten van ETN is de mobile miner. In deze mobiele mijner kan de gebruiker ETN verdienen door de app open te laten staan. Ook zal er een spelelement in de app te vinden zijn. De app moet beschikbaar komen voor iOS en Android apparaten. De app voor Android is op het moment uit, maar de app voor iOS besturingssystemen is nog niet beschikbaar. De app voor Android kan momenteel enkel gebruikt worden als normale cryptocurrency wallet. Daarnaast heeft ETN ook een aantal leuke samenwerkingen aangekondigd.
Samenwerkingen met Electroneum
Een aantal dagen geleden kondigde het team van Electroneum de samenwerking met Effortel aan. Zij zeggen, in het Engels, hier het volgende over:
“Effortel is a Tier-1 Mobile Virtual Network Enabler, headquartered in Brussels, Belgium. Effortel develops, deploys and runs MVNOs for large non-telecom companies such as retail chains, post companies, ISPs and banks. Carrefour, Total, Equity Bank, Israel Post and mobile operators like Vodafone Italy and Globe are among Effortel’s MVNO clients. Effortel provides full autonomous enablement stack for its MVNOs, including signalling, OCS, IN, full suite of OSS and BSS and managed service.”
Ook is er een samenwerking gerealiseerd met de telecomprovider Airtime. Dit bedrijf heeft meer dan 5m klanten. In de toekomst wil het team nog meer gaan samenwerken met telecomproviders, maar ook bedrijven in de reisbranche willen zij toe gaan voegen aan het Electroneum-imperium.
Interview met Richard Ells
De bekende YouTuber heeft een interview afgenomen met de bedenker van ETN. Bekijk deze in de onderstaande video:

Verwachting iOS en Android ETN miner
Op het moment is enkel bekend dat in het nieuwe jaar de mobile miner voor zowel Android als iOS live gaan. In deze app kan je geld (ETN) verdienen door op je mobiel gesimuleerd te minen. Je bent dus niet echt aan het minen, maar krijgt wel een passende beloning door enkel het gebruiken van de app. In onze blog over de Electroneum miner lees je hier meer over.
Huidige koers
Na het vrijgeven van de ICO wallets stortte de koers kort in van boven de 10 cent naar zelfs 5 cent. Dit is alsnog 5x de waarde van de ICO, als je de basisprijs rekent. Je kan altijd bij ons de huidige Electroneum koers bekijken.

Electroneum kopen
Je kan deze munt op het moment enkel bij Cryptopia kopen. Wij hebben een uitgebreid stappenplan geschreven over Electroneum kopen. Je moet dan wel beschikken over Bitcoin of Litecoin. Dit kan je bij de onderstaande aanbieders kopen:
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Electroneum update: samenwerkingen en mobile miner nieuws verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.