Donald Trump nieuws zorgt voor harde stijging crypto-verzamelplaatjes

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Donald Trump nieuws zorgt voor harde stijging crypto-verzamelplaatjes,

Op woensdagavond besloot voormalig president en presidentskandidaat Donald Trump niet op te dagen bij het Republikeinse debat. In plaats daarvan schoof hij aan tafel bij Tucker Carlson, een voormalig conservatieve nieuwspresentator. Niet helemaal politiek-correct natuurlijk. Maar Trump’s NFT collectie kreeg wel een hoop positieve aandacht. De waarde van de collectie steeg namelijk flink in waarde!

De Trump NFT crypto collectie

De NFT-collectie van Trump bestaat uit plaatjes van de voormalig president zelf. Zo zijn er plaatjes die Trump onder andere afbeelden als superheld of als cowboy. Na de lancering van de collectie in 2021 was er grote interesse. Maar ook de crypto bearmarkt, en de nog extremere NFT bearmarkt hebben ook de collectie van Trump niet ongemoeid gelaten.

Maar de interesse is dus niet helemaal verdwenen. In reactie op het interview met Carlson steeg de bodemwaarde van de collectie met 25 procent op het NFT handelsplatform Opensea. Ook steeg het handelsvolume met 256 procent. De bodemwaarde van de collectie is nu 0,1369 ethereum (ETH), ongeveer 225 dollar. Opmerkelijk genoeg zijn het eigenlijk maar twee wallets die agressief de waarde van de Trump NFT’s hebben opgedreven.

Donald Trump ‘mugshot’

Elke aandacht is goede aandacht in het geval van de NFT collectie. Zo is Trump ook weer eens aangeklaagd. Ditmaal gaat het om de nasleep van de verkiezingen van 2020. Nadat hij tijdens de verkiezingen de staat Georgia verloor, zouden hij en 18 anderen zich schuldig hebben gemaakt aan criminele overtredingen. 

Gisteren kwam er een ‘mugshot’ van Trump naar buiten. Hij plaatste de foto zelf op X, voorheen Twitter. Elke publiciteit lijkt Trump goed te doen. Ondanks de aanklacht stijgt zijn positie in de peilingen.

https://t.co/MlIKklPSJT pic.twitter.com/Mcbf2xozsY

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 25, 2023

Eerder deze maand werd ook duidelijk dat Donald, ondanks zijn, in het verleden negatieve, uitlatingen over crypto, zelf een aardig schatkistje aan crypto in bezit heeft. Volgens financiële documenten heeft hij bijna 3 miljoen dollar aan ethereum in bezit. Dit verdiende hij allemaal met royalty’s van zijn NFT collectie.

,
Op woensdagavond besloot voormalig president en presidentskandidaat Donald Trump niet op te dagen bij het Republikeinse debat. In plaats daarvan schoof hij aan tafel bij Tucker Carlson, een voormalig conservatieve nieuwspresentator. Niet helemaal politiek-correct natuurlijk. Maar Trump’s NFT collectie kreeg wel een hoop positieve aandacht. De waarde van de collectie steeg namelijk flink in waarde! […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.