Dogecoin kopen met iDEAL, Exchanges en DOGE wallets

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Dogecoin is een cryptovaluta die je erg makkelijk kan kopen. Dit kan op verschillende manieren. Wij kopen DOGE het liefst direct via iDEAL vanaf onze bankrekening. Je kan echter ook deze cryptovaluta omwisselen vanaf een andere digitale valuta. Dit kan via het online wisselkantoor Changelly. Daarnaast is het mogelijk om op tientallen online exchange websites de munt te verhandelen. Wij beschrijven in deze blog de drie beste manieren voor Dogecoin kopen. Ook behandelen wij alle wallets die je kan gebruiken om jouw Doge veilig in op te slaan. Wil je eerst meer informatie hebben? Bekijk dan onze Dogecoin info pagina. Ook is het verstandig om eerst de koers te bekijken voordat je in gaat stappen. Deze kan je vinden via Dogecoin koers.
Een wallet voor Dogecoin
Dogecoin is een digitale valuta met een zeer actieve community en developers team. Dit valt wel te merken aan de grote hoeveelheid wallets die beschikbaar zijn. Je kan via de officiële website een actueel overzicht zien van alle wallets. De volgende wallets zijn er in ieder geval altijd om jouw DOGE veilig in op te slaan:
Windows wallet
Linux wallet
Mac wallet
Android app wallet
iOS app wallet
Browser wallet
Paper wallet
Dogecoin kopen iDEAL
Je kan deze cryptovaluta direct met iDEAL kopen. Dit doe je bij de Nederlandse aanbieder Litebit. Ook is het mogelijk om de munt bij Anycoindirect te kopen met iDEAL. Het voordeel van Litebit is dat je een gratis web-wallet kan gebruiken bij de aanbieder zelf. De prijzen tussen de twee kunnen soms uiteenlopen. Vergelijk dus goed de twee aanbieders van Dogecoin kopen met iDEAL. Wil je bij Litebit DOGE kopen, dan kun je ons uitgebreide Litebit kopen stappenplan lezen. Hieronder een kort overzicht van de stappen die je moet ondernemen:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt of maak gebruik van een Litebit wallet
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie DOGE
Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of DOGE ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in of kies voor Litebit wallet gebruiken
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de crypto in jouw wallet verschijnt
Via Changelly Dogecoin omwisselen
Het is mogelijk om bij het grote online wisselkantoor Changelly Dogecoin om te wisselen. Dit kan je doen vanaf 50 andere cryptovaluta. Deze optie is geschikt als je al beschikt over een aangeboden cryptovaluta, zoals Litecoin, NLG, Bitcoin of XRP. Lees onze uitleg over hoe werkt Changelly eens als je dit wilt doen. Wil je meteen gaan wisselen? Dan ga je naar de website van Changelly of naar onze pagina cryptocurrency omwisselen.
Op een exchange Dogecoin kopen
Er zijn erg veel exchanges die deze munt aanbieden. Een actueel overzicht kun je vinden via deze link. Wij zijn fan van Cryptopia, omdat dit een van de meest gebruiksvriendelijke exchanges voor beginners is. Bekijk ons Cryptopia Exchange review en stappenplan eens. Je moet daar wel eerst een andere cryptopvaluta voor kopen. Dit is vaak BTC of LTC. Dit kan je goed kopen bij de onderstaande aanbieders.
Litebit Bekijk
BTC Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Dogecoin kopen met iDEAL, Exchanges en DOGE wallets verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.