Dit is volgens Charles Hoskinson de reden waarom Cardano zal Ethereum zal overtreffen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Dit is volgens Charles Hoskinson de reden waarom Cardano zal Ethereum zal overtreffen,

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, voorspelt een voorspoedige toekomst voor het netwerk en stelt dat het Ethereum zal overtreffen op het gebied van decentralised finance (DeFi) en blockchain-innovatie. In een recent interview met Dan Gambardello, presentator van het Crypto Capital Venture YouTube-kanaal, benadrukte Hoskinson het opmerkelijke succes van het Cardano-ecosysteem, vooral gezien de uitdagende marktomstandigheden. Hij prees de toewijding en samenwerking van de gemeenschap om Cardano vooruit te helpen.

Cardano’s Opmars

Hoewel Cardano aanvankelijk werd bekritiseerd als een “ghost chain”, heeft het project alle verwachtingen overtroffen, met meer dan een half miljard dollar aan totale waarde vergrendeld (TVL) tijdens een bear market. Hoskinson benadrukte de overweldigende deelname en voortdurende groei en innovatie binnen het Cardano-ecosysteem, met tal van projecten en transacties die de uitbreiding ervan voeden.

Onderscheidende aanpak

Terwijl Ethereum vaak wordt vergeleken met Cardano, benadrukte Hoskinson de gestage vooruitgang van Cardano en zijn unieke benadering van schaalbaarheid, governance en innovatie. Hij wees op de misvattingen rond benchmarks zoals TVL en ADA-prijs, waarbij hij het belang van Cardano’s uitgebreide roadmap en focus op het bouwen van een robuuste infrastructuur benadrukte.

Charles Hoskinson recently said he believes Cardano has the potential to surpass Ethereum

— Whale (@WhaleFUD) February 10, 2024

Governance en partnerschappen

Een cruciaal aspect van het toekomstige succes van Cardano ligt volgens de deskundige in zijn governance-model en het gebruik van zijn treasury-fondsen. Met bijna $750 miljoen aan ADA in de Cardano-treasury, benadrukte Hoskinson de governance van de gemeenschap over deze middelen, waardoor strategische investeringen in ecosysteemgroei en -ontwikkeling mogelijk zijn. Bovendien benadrukte hij de samenwerking en groeiende partnerships van Cardano met andere blockchain-projecten.

Vertrouwen in de toekomst

Hoskinson uitte vertrouwen in het potentieel van Cardano om het dominante governance-systeem in de cryptowereld te worden, en om netwerken zoals Ethereum omver te werpen. Hij gelooft dat Cardano dankzij recente ontwikkelingen en vooruitgang in schaalbaarheidsoplossingen klaar staat voor exponentiële groei. Hoskinson moedigt een verschuiving weg van tribalisme en vijandige dynamiek binnen de cryptowereld aan, waarbij hij het collectieve voordeel van samenwerking en innovatie benadrukt.

The post Dit is volgens Charles Hoskinson de reden waarom Cardano zal Ethereum zal overtreffen appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, voorspelt een voorspoedige toekomst voor het netwerk en stelt dat het Ethereum zal overtreffen op het gebied van decentralised finance (DeFi) en blockchain-innovatie. In een recent interview met Dan Gambardello, presentator van het Crypto Capital Venture YouTube-kanaal, benadrukte Hoskinson […]

The post Dit is volgens Charles Hoskinson de reden waarom Cardano zal Ethereum zal overtreffen appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.