Deze vroege crypto investeerder heeft naast Bitcoin zijn oog op deze munt

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Deze vroege crypto investeerder heeft naast Bitcoin zijn oog op deze munt,

Davinci Jeremie, een handelaar en analist die in 2013 de crypto community opriep om Bitcoin te kopen, heeft zijn vizier nu gericht op een nieuwe favoriet: Shiba Inu, ook bekend als de ‘Dogecoin Killer’. Deze recente steunbetuiging van Jeremie voor Shiba Inu roept vragen op over de potentie van deze meme munt en haar plaats in de toekomst van digitale valuta.

Banner Shiba 1

Het vroege vogel advies Jeremie

Terug in 2013, toen Bitcoin nog maar rond de $120 handelde, moedigde Jeremie zijn volgers aan om ten minste $1 te investeren in de digitale munt. Zij die zijn advies opvolgden, zagen hun investering exponentieel groeien tot een winst van $584 bij Bitcoin’s piek rond de $70,000. Jeremie beschreef Bitcoin destijds als een digitale, wereldwijde valuta en een systeem dat handel en geldtransfers mogelijk maakt zonder tussenkomst van derden.

Shiba Inu: De nieuwe belofte

Onlangs uitte Jeremie zijn enthousiasme voor Shiba Inu tijdens een online gesprek, door te stellen dat het “een goed idee” zou zijn om in SHIB te investeren. Deze uitspraak komt op een moment dat Shiba Inu wat volatiliteit vertoont, met recente prijsdalingen tot onder de $0.00003. Ondanks deze dalingen, zien analisten, waaronder Xanrox, nog steeds een bullish toekomst voor SHIB, met voorspellingen die wijzen op een mogelijke stijging tot $0.0008.

Analytische voorspellingen

De optimistische kijk op Shiba Inu wordt verder ondersteund door technische analyses, waaronder die van Xanrox, die op basis van Elliott Waves potentieel ziet voor toekomstige prijsondersteuning en weerstandsniveaus. Volgens Xanrox biedt de huidige consolidatiefase van SHIB een perfect moment om te investeren, met een instappunt dat overeenkomt met het 0.618 Fibonacci retracement niveau.

Prijsbewegingen en potentieel

Op het moment van schrijven heeft SHIB te maken met een daling, maar de visie van experts zoals Jeremie en Xanrox geeft beleggers hoop op herstel en groei. Deze recente ontwikkelingen in de steun voor Shiba Inu door gerespecteerde figuren in de cryptowereld benadrukken de dynamische en steeds veranderende aard van crypto investeringen.

Conclusie

Terwijl de cryptomarkt blijft evolueren, biedt de verschuiving in steun van gevestigde crypto-analisten zoals Davinci Jeremie van Bitcoin naar Shiba Inu een fascinerende kijk op de potentie van nieuwe en opkomende digitale valuta. Of Shiba Inu uiteindelijk de verwachtingen zal overtreffen, blijft een vraag die alleen de tijd kan beantwoorden, maar de huidige trends en analyses wijzen op een interessante toekomst voor deze meme munt.

Yes. https://t.co/C3Wj5De5Xa

— Davinci Jeremie (@Davincij15) March 31, 2024

The post Deze vroege crypto investeerder heeft naast Bitcoin zijn oog op deze munt appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Davinci Jeremie, een handelaar en analist die in 2013 de crypto community opriep om Bitcoin te kopen, heeft zijn vizier nu gericht op een nieuwe favoriet: Shiba Inu, ook bekend als de ‘Dogecoin Killer’. Deze recente steunbetuiging van Jeremie voor Shiba Inu roept vragen op […]

The post Deze vroege crypto investeerder heeft naast Bitcoin zijn oog op deze munt appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.