Deze 3 crypto’s stegen 300% afgelopen 3 maanden, ben ik nog op tijd?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Deze 3 crypto’s stegen 300% afgelopen 3 maanden, ben ik nog op tijd?,

BLOX biedt een breed scala aan cryptocurrency’s, voor ieder is er wel wat wils. In dit artikel bekijken we welke 3 coins minimaal 300% zijn gestegen in de afgelopen drie maanden. Heb jij een van deze coins in je kluis?

Bonk

Bonk is een nieuwkomer die door veel hype flink gestegen is. Het is de best presterende coin van BLOX in de afgelopen drie maanden. De waarde is gestegen met 575%! Op dit moment is de Bonk koers 0,00001148 euro. Lekker laag, maar met genoeg groeipotentie.

Hierbij moet vermeld worden dat het grootste deel van de groei zich afspeelde tot halverwege december. Sindsdien is de munt weer aan het dalen. Maar… Bonk is een zogenaamde memecoin en die hebben de neiging om flink de lucht in te schieten tijdens een bullrun.

Celestia

We gaan door met de volgende knaller! Celestia was precies drie maanden geleden, op 12 november, 3,72 euro waard. De huidige Celestia koers is 17,69 euro, dat markeert een stijging van 375% in 3 maanden.

Dat is een ongekend harde stijging, zelfs voor kleinere cryptocurrency’s. Met deze groei is de Celestia de top 100 binnengevlogen. Op dit moment staat Celestia op plek 33 van de meest waardevolle crypto’s.

Wat maakt Celestia populair? Veel investeerders hebben deze coin gekocht om te staken. Er staan namelijk een boel airdrops op de planning in 2024.

Helium

De volgende coin is Helium, deze heeft een stijging van 312% meegemaakt in de afgelopen drie maanden en is nu 7,45 euro waard.

Zoals je in de grafiek hierboven kan zien, speelde het grootste deel van de groei zich af voor de jaarwisseling. De rek lijkt er voor nu even uit. Aan de andere kant, het prijsniveau waar Helium zich nu op bevindt, is sinds de jaarwisseling drie keer getest. Dat is iets om in de gaten te houden.

The post Deze 3 crypto’s stegen 300% afgelopen 3 maanden, ben ik nog op tijd? appeared first on BLOX | Nieuws.

,

BLOX biedt een breed scala aan cryptocurrency’s, voor ieder is er wel wat wils. In dit artikel bekijken we welke 3 coins minimaal 300% zijn gestegen in de afgelopen drie maanden. Heb jij een van deze coins in je kluis? Bonk Bonk is een nieuwkomer […]

The post Deze 3 crypto’s stegen 300% afgelopen 3 maanden, ben ik nog op tijd? appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.