De prijs van SEI stijgt – Is Shiba Memu een betere koop met door AI gestuurde marketingstrategieën?

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

De prijs van SEI stijgt – Is Shiba Memu een betere koop met door AI gestuurde marketingstrategieën?,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Het onlangs gelanceerde Sei Network heeft dankzij de prijsstijging van het token voor opschudding gezorgd in de crypto community. Na de livegang op 15 augustus was de prijs van SEI twee dagen geleden getuige van een dramatische stijging van 2.700%. Deze opmerkelijke golf heeft rimpelingen door het ecosysteem veroorzaakt, waardoor de hoop is ontstaan dat andere opkomende platforms zoals Shiba Memu hetzelfde zullen doen.

Prijs van SEI stijgt met 2.700%

De opmerkelijke waardestijging van 2.700% van het SEI token vond plaats tijdens een neerwaartse trend die de totale markt beïnvloedde. De prijs van SEI bereikte in slechts 24 uur $0,22, wat de aandacht trok van zowel investeerders als analisten. Uit de huidige statistieken blijkt dat de marktkapitalisatie ook is gestegen naar $403 miljoen. Hoewel sommige handelaren voorzichtig blijven, spreken de cijfers voor zich. Sei is de nieuwe ster op de markt en dat ontgaat niemand.

Maar wat is er zo speciaal aan het Sei netwerk dat zo’n golf kan veroorzaken? Zijn er andere toekomstige projecten die dezelfde resultaten kunnen opleveren? Om te beginnen is het Sei Network een layer-1 oplossing gebouwd voor snelheid. Het is met name sterk geoptimaliseerd om een snellere handel in niet-fungibele tokens en spelactiva mogelijk te maken. Deze utility en zijn talrijke snelle noteringen op exchanges hielpen om de prijs naar nieuwe hoogtepunten te duwen.

Net als Sei maken ook andere projecten zich op om de beste nieuwe crypto te worden die investeerders winsten van x10 kunnen opleveren. Shiba Memu (SHMU) heeft bijvoorbeeld onlangs aangekondigd dat het op de populaire Bitmart exchange zal noteren nadat de heropende presale is afgelopen.

Zal Shiba Memu net zo stijgen als Sei?

Shiba Memu heeft zichzelf gevestigd als een van de beste nieuwe crypto’s voor potentiële winst. Deze nieuwe meme coin lijkt in niets op elke andere coin die de markt overspoelt. Shiba Memu neemt het bekende leuke thema over dat te vinden is in reguliere meme coins en versterkt het met duurzame utility en een futuristisch technologisch raamwerk.

De groeiende vraag naar het SHMU token en de meningen van de community hebben het team ertoe aangezet de lopende presale te verlengen. Deze uitbreiding heeft tot doel het speelveld voor nieuwe investeerders gelijk te maken.

De huidige prijs van $0,026875 biedt nieuwkomers dezelfde mogelijkheid om tot 119% winst te behalen, net als degenen die vroeg zijn ingestapt. Het enige verschil is de prijs, die begon bij $0,011125 en is ontworpen om dagelijks met $0,000225 te stijgen. En het beste van alles? Degenen die er vroeg bij zijn, kunnen ook hun huidige potentiële winst verdubbelen. Deze strategische zet zal waarschijnlijk de groei van het token versnellen en ervoor zorgen dat het net als SEI stijgt.

Hoe werkt Shiba Memu?

In de kern maakt Shiba Memu gebruik van een mix van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain technologie. De meeste meme coins zijn afhankelijk van de hype van de community en de buzz op sociale media. Maar Shiba Memu gaat nog een stap verder door gebruik te maken van door AI gestuurde marketingstrategieën. Dankzij deze integratie kan het internet scannen op nieuws en UGC’s rond het token van Shiba Memu en deelnemen aan het gesprek om het bereik en de indrukken te vergroten.

Dankzij het nieuwe AI dashboard van Shiba Memu kan het zichzelf ook op internet promoten. Hierdoor ontstaat een zichzelf in stand houdende marketing loop die het bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Het is alsof er een marketinggenie in de coin is ingebouwd, die de klok rond werkt om het succes ervan te garanderen.

Maar wat betekent dit in de praktijk? Dankzij de AI mogelijkheden van Shiba Memu kan het zich snel aanpassen aan en reageren op markttrends en het sentiment onder beleggers. Het is een frisse wind in een markt die in slechts twee jaar tijd is gegroeid van nul naar maar liefst 20 miljard dollar. Het doel van Shiba Memu gaat niet alleen over memes en trends op sociale media. Het uiteindelijke doel van het team is om een token met utility en groeipotentieel te creëren.

De Shiba Memu community bereidt zich voor op een Bitmart vermelding

Zoals eerder vermeld, kwam het grootste deel van de prijsstijging van Sei nadat het op verschillende exchanges was genoteerd. Dit heeft het optimisme in de Shiba Memu community vergroot in de aanloop naar de lancering op Bitmart. De potentiële notering van Shiba Memu is een monumentale stap voor het token, dat tijdens de verlengde presale al aanzienlijk kapitaal heeft opgehaald.

Dus waarom is de stap om op Bitmart te vermelden slim? Bitmart is een wereldwijd erkende crypto exchange. Het heeft al een grote gebruikersbasis en biedt Shiba Memu de zichtbaarheid en liquiditeit die het nodig heeft om te floreren.

De notering zal het handelsvolume en de geloofwaardigheid van het token vergroten. Gezien de reputatie van Bitmart voor het in de kijker spelen van veelbelovende projecten, zou de opname van Shiba Memu een sterke aanwijzing kunnen zijn voor het potentieel voor verdere prijsstijging.

Is Shiba Memu (SHMU) het waard om te kopen?

Voor degenen die willen beleggen op basis van prijsstijging is SHMU een sterke kandidaat. De door AI gestuurde marketing en uitgebreide presale bieden een unieke mogelijkheid om te investeren die waarschijnlijk op de lange termijn zal blijven bestaan. Gezien de unieke kenmerken en de verlengde presale zijn de kansen eerder in het voordeel van een opwaartse trend.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Ook al bevindt Shiba Memu zich nog in de presale fase, de opwinding eromheen is duidelijk. De presale is grotendeels succesvol geweest, met een opbrengst van meer dan $2,6m in slechts 10 weken. Gezien de huidige sentimenten binnen de community is de koersvoorspelling van Shiba Memu bullish.

Het is niet moeilijk om te voorspellen dat de prijs van Shiba Memu een aanzienlijke stijging zal zien, vooral met de aanstaande notering op Bitmart. Het token is geprijsd om te verleiden en met het bedrag dat het in de presale heeft opgehaald, is er geen limiet aan hoe ver het kan stijgen. Dus voor degenen die op zoek zijn naar de beste nieuwe crypto met echte utility en het potentieel voor aanzienlijke prijsstijgingen, zou Shiba Memu op de radar moeten staan.

Doe mee met de Shiba Memu presale

Zowel Sei als Shiba Memu (SHMU) laten een ongelooflijk potentieel zien, maar de door AI gestuurde strategieën van Shiba Memu geven het een voorsprong. Zoals we bij Sei hebben gezien, kan een goed getimede notering op een gerenommeerde exchange de prijzen enorm doen stijgen. Als zodanig zou de Bitmart notering de katalysator kunnen zijn die Shiba Memu in een bullish golf stuwt, zoals gebeurde voor SEI. De verlengde presale van het token biedt een unieke kans op aanzienlijke winsten vóór de notering.

Je kunt SHMU hier tijdens de presale kopen. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht De prijs van SEI stijgt – Is Shiba Memu een betere koop met door AI gestuurde marketingstrategieën? verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. Het onlangs gelanceerde Sei Network heeft dankzij de prijsstijging van het token voor opschudding gezorgd in de crypto community. Na de livegang op 15 augustus was de prijs van SEI twee dagen geleden getuige van een dramatische stijging van 2.700%. Deze opmerkelijke golf heeft rimpelingen door het ecosysteem […]

Het bericht De prijs van SEI stijgt – Is Shiba Memu een betere koop met door AI gestuurde marketingstrategieën? verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com