De beste tijd om cryptocurrency te kopen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Na een flinke koersdaling begin 2018, lijken Bitcoins en altcoins weer de stijging in te zetten. Sommige mensen beweren dat het nooit de beste tijd is om cryptovaluta te kopen, maar hier zijn wij het vanzelfsprekend niet mee eens. Dat is ook irrelevant voor dit artikel. Weer anderen maken prachtige grafieken en analyses. Deze technische analyse en andere vormen van grafieken tekenen en bestuderen gebruiken zij dan om de beste tijd voor het instappen te bepalen. Deze (en veel anderen) noemen zich Blockchain investeerders en geven gratis e-books uit met analyses en tips. Als je ons vraagt wanneer je het beste in kunt stappen, dan is het antwoord: Dat weten wij niet. Wij hebben geen glazen bol. We kunnen wel proberen uiteen te zetten wat wij weten over dit onderwerp. Van ons hoef je in ieder geval geen – kleurrijke – tekeningen op grafieken te verwachten.
De beste tijd om Bitcoin te kopen
Er is eigenlijk geen beste tijd voor Bitcoin kopen. Als je naarstig blijft zoeken naar de juiste tijd, dan ben je voornamelijk bezig met snel proberen winst te maken. Dan ben je eigenlijk bij Bitcoin aan het verkeerde adres. Mensen die serieus investeren in Bitcoin geven (vaak) niet om de snelle winsten, maar houden de munt voor een lange tijd vast. Nu denk je misschien: “Ik kan dus op elk moment een cryptocurrency kopen!”. Dat is ook weer niet helemaal waar. Voordat je een Bitcoin of andere digitale munt koopt, kun je het beste de volgende drie regels in acht nemen: Lees jezelf goed in, koop in de dip en verkoop niets.
Goed inlezen is erg belangrijk
Veel mensen zijn het afgelopen jaar ingestapt zonder goed in te lezen. Het is zeer onverstandig om dingen te kopen zonder te weten wat je krijgt. Luister dus bijvoorbeeld nooit – zonder inlezen – naar die ene buurman die elke week een nieuwe cryptocurrency aanprijst. Zoek informatie over de munt op, bekijk wat het doel is en ga uitgebreid op zoektocht naar informatie voordat je een munt koopt.
 
Het bericht De beste tijd om cryptocurrency te kopen verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.