Dating With Benefits ICO – Sugar daten met de blockchain!

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

 
Suikerooms komen naar de blockchain. Alles wat met seks en daten te maken heeft, neemt jaarlijks in omvang toe en de Dating With Benefits ICO gaat deze markt overnemen.
Dating With Benefits heeft het eerste sugar datingplatform opgezet op de blockchain met hun eigen token BENEFIT. Dit is het eerste datingplatform dat het #metoo probleem aanpakt door “smartcontracten” aan te bieden op basis van het instemmen met seks. Dit is bindend voor de wet en wordt opgeslagen op de blockchain. Op die manier moeten veiligheid, zekerheid en efficiency het daten met suikerooms vergemakkelijken.
Dating With Benefits verbindt de blockchain met het daten en suikerooms
Op het sugar dating platform wordt het BENEFIT-token gebruikt om dates en geschenken aan te kopen. Het wordt ook gebruikt om hoger te scoren binnen de zoekresultaten op het platform. BENEFIT kan ook gebruikt worden als garantie, om zo te verzekeren dat beide partijen zich aan de afspraken houden, zoals het naar een date komen en de beloofde cadeaus kopen, zodat de sugar babies tevreden blijven en de suikerooms en -tantes opvallen door een hogere ranking. Zo maken zij meer kans op meer dates.
Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar de sugar dating business groeit hard. Derek Cajun is expert op dit gebied (onder andere door LoveSystems.com) en heeft met een team een platform gemaakt om crypto, dating en 18+ samen te brengen, zodat de huidige problemen van sugar dating netwerken aangepakt kunnen worden. Het gebruik van de blockchaintechnologie gaat deze tak volledig vernieuwen, met de ICO van Dating With Benefits als startschot van de revolutie.
Overname van de sugar dating markt
Dating With Benefits heeft grote plannen. Het wil binnen een periode van 5 jaar de grootste speler op de markt worden. Wanneer dit lukt, neemt de vraag naar de BENEFIT-tokens sterk toe, waardoor ook de prijs sterk zal stijgen.
Dating With Benefits beweert dat zij al grote voordelen heeft ten opzichte van andere blockchain datingsites. Zo wordt er gebruik gemaakt van een ID-verificatie via de blockchain, incentives voor registraties, directe betalingen in cryptocurrency, een decentraal platform om gebruikers te beschermen tegen hackers, met contracten rond het instemmen met seks, een positief reputatiesysteem en de mogelijkheid om de ranking te beïnvloeden door de gebruikers zelf.
Concurrentie, zoals de DateCoin, Viola.ai of Luna, bieden geen incentives bij het registreren voor sugar babies of direct betalingen in cryptocurrency en bieden geen contracten rond het instemmen met seks, geen positief reputatiesysteem en de gebruiker kan hier de positie binnen de zoekresultaten niet beïnvloeden.
Waarom investeren in Dating With Benefits?
De sugar dating business is enorm. De gemiddelde suikeroom besteedt meer dan $5500 per maand aan zijn sugar baby, en sommige suikerooms zullen meer dan $100.000 in BENEFIT-tokens bezitten, terwijl de sugar babies kleinere bedragen bezitten. Sommige van de sugar babies kunnen meerdere suikerooms hebben. Dit betekent dat er constant nieuw geld in het systeem komt. Adviseurs van Dating With Benefits schatten dat de suikerooms op elk moment minstens $5,000 op hun account hebben staan.
Alle extra features en veiligheid die verkregen worden via Dating With Benefits zal waarschijnlijk zorgen voor veel aandacht van de rijkste en meest actieve suikerooms over heel de wereld.
Meer informatie over Dating With Benefits vind je op hun website.
The post Dating With Benefits ICO – Sugar daten met de blockchain! appeared first on Cryptostart.

Lees het originele artikel op Cryptostart.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.