CTO van Ripple plaagt gemeenschap met uitspraken op X

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

CTO van Ripple plaagt gemeenschap met uitspraken op X,

David Schwartz, de gewaardeerde Chief Technology Officer bij Ripple Labs en medeoprichter van XRP Ledger (XRPL), heeft onlangs op X een prikkelende uitspraak gedaan over de mogelijkheden van de native cryptocurrency van het project.

Schwartz deelde een video waarin een snel rijdende auto probeert een vrachtwagen in te halen, maar werd belemmerd door een onverzettelijke bestelwagen. Het scenario resulteerde later in een lelijk ongeluk.

In reactie op de virale video schreef de CTO van Ripple: “XRP fixt dit,” wat effectief een golf van opwinding teweegbracht binnen de cryptogemeenschap.

XRP fixes this. https://t.co/BjZkIb7aSO

— David “JoelKatz” Schwartz (@JoelKatz) August 21, 2023

Het is duidelijk dat de CTO van Ripple het incident heeft gebruikt om de gebruiksmogelijkheden van de digitale token XRP aan te duiden. Dit impliceert dat geen netwerkcongestie of obstructie XRP kan tegenhouden, aangezien de transacties van het activum meestal binnen enkele seconden worden afgewikkeld.

De veerkracht van XRP

Ondanks de recente daling van de prijs van XRP heeft de toegewijde groep XRP-enthousiastelingen, liefkozend bekend als het “XRP-leger”, erin geslaagd onverwoestbaar optimisme te behouden en positief te blijven over het langetermijnpotentieel van het digitale activum.

Hun vertrouwen in het vermogen van XRP om obstakels te overwinnen is duidelijk, en de tweet van Schwartz heeft hun geloof in de transformerende kracht van deze cryptocurrency alleen maar versterkt.

Whales blijven voortdurend XRP vergaren

Onder de oppervlakte heeft een opmerkelijke accumulatie van XRP plaatsgevonden, georkestreerd door grote investeerders die aanzienlijke hoeveelheden van de digitale valuta hebben vergaard.

Volgens recente gegevens, verstrekt door Santiment, een toonaangevend analysebedrijf voor on-chain, controleren deze whales een verbluffende hoeveelheid van 16,13 miljard XRP-tokens. Dit opmerkelijke cijfer vertegenwoordigt een stijging ten opzichte van hun eerdere bezittingen die tussen 10 miljoen en 1 miljard XRP lagen.

Deze geheime accumulatie is echter niet onopgemerkt gebleven, en de invloed ervan op de markt is steeds duidelijker geworden. De recente stijging van de XRP prijs, waarbij deze gedurende het weekend met 6,5% steeg, kan worden toegeschreven aan de accumulerende acties van deze whales. De daaropvolgende daling van 5,4% in prijs heeft echter de poging van de token om door het weerstandsniveau te breken verijdeld, waardoor XRP zich vestigde op $0,51762.

Terwijl insiders in de branche vol verwachting speculeren over de mogelijke factor die XRP vooruit zou kunnen helpen, heeft de intrigerende tweet van David Schwartz de discussies weer aangewakkerd en de wenkbrauwen doen fronsen in het hele XRP-ecosysteem.

Het bericht CTO van Ripple plaagt gemeenschap met uitspraken op X verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

David Schwartz, de gewaardeerde Chief Technology Officer bij Ripple Labs en medeoprichter van XRP Ledger (XRPL), heeft onlangs op X een prikkelende uitspraak gedaan over de mogelijkheden van de native cryptocurrency van het project. Schwartz deelde een video waarin een snel rijdende auto probeert een vrachtwagen in te halen, maar werd belemmerd door een onverzettelijke […]

Het bericht CTO van Ripple plaagt gemeenschap met uitspraken op X verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.