Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle,

De hedendaagse cryptomarkt biedt talloze handelsplatformen voor enthousiastelingen. Sinds de begindagen van Bitcoin (BTC) zijn gecentraliseerde beurzen een vast gegeven, maar gedecentraliseerde tegenhangers winnen snel terrein. DYDX, een relatief nieuwe cryptobeurs voor Nederlandse handelaren dat lanceerde in 2019, is een schitterend voorbeeld van een platform dat een veilige en voordelige handelsomgeving biedt, boordevol extra voordelen.

Voordelig en veilig crypto handelen

Decentrale exchanges (DEX’s) werken zonder een centrale autoriteit. Transacties worden direct tussen gebruikers uitgevoerd via smart contracts op de blockchain, wat aanzienlijke veiligheidsvoordelen biedt. Op een DEX zoals DYDX behouden gebruikers volledige controle over hun crypto-activa. Bij gecentraliseerde beurzen (CEX’s) geeft men de private keys uit handen, waardoor de beurs verantwoordelijk wordt voor de veiligheid van de fondsen. Recente marktontwikkelingen hebben laten zien dat dit niet altijd betrouwbaar is.

Met DYDX voer je transacties uit direct vanuit je eigen crypto wallet, waardoor je beschermd bent tegen verlies door hacks of insolventie van de beurs. Daarnaast kun je zonder uitgebreide identiteitscontrole meteen aan de slag.

Lage kosten en innovatieve functies

DYDX onderscheidt zich door zijn lage handelskosten. Bovendien rekent het geen gas fees, wat het platform extra aantrekkelijk maakt voor kostenefficiënte handelaren. Dergelijk lage handelskosten zijn praktisch nergens anders te vinden op de markt. Een ander nadeel van veel DEX’s is het beperkte aanbod aan handelsopties. Derivaten zijn vaak niet beschikbaar, maar DYDX biedt deze mogelijkheid wel, inclusief handel met hefboomwerking, zonder in te leveren op veiligheid.

Voor iedereen toegankelijk

Apex Pro biedt een uitnodigende omgeving voor zowel ervaren traders als nieuwkomers in de cryptowereld. Het platform combineert de voordelen van zowel CEX als DEX zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid, snelheid of gebruikerservaring. Verken gratis het decentrale DYDX handelsplatform en ervaar de voordelen van veilige handel, lage kosten en de mogelijkheid om met hoge leverage te handelen, net als duizenden andere crypto handelaren.

Ga naar DYDX

Het bericht Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht Cryptobeurs wint populariteit door lage tarieven en volledige controle verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.