Crypto stijging in aantocht? Koers kan sterk herstellen van crash

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Crypto stijging in aantocht? Koers kan sterk herstellen van crash,

In dit artikel presenteren we een gedetailleerde technische crypto-analyse van cosmos (ATOM), direct afkomstig uit onze speciale Premium omgeving. Bezit je geen ATOM in je portfolio? Dat is geen probleem. Onafhankelijk van je huidige bezittingen is deze analyse een schat aan informatie. Onze analisten, die de cryptomarkt nauwlettend in de gaten houden, duiken elke week in meer dan 20 verschillende cryptomunten en delen hun individuele handelsplannen met onze gemeenschap, een bron van inzicht die dagelijks door meer dan 1.000 leden wordt geraadpleegd.

Cosmos staat bekend als ‘het internet der blockchains’. Het is een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke, schaalbare en interoperabele blockchains. De kernmissie van Cosmos is om verschillende blockchains in staat te stellen met elkaar te communiceren, waardoor het ecosysteem als geheel meer verbonden en krachtiger wordt. Let wel, dit is géén financieel advies, maar een inkijk in de handelsplannen en inzichten van onze deskundige analisten.

Technische analyse cosmos (ATOM) koers

De analisten hadden begin deze week weer een nieuwe ATOM analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“ATOM heeft inmiddels de groene koopzone bereikt, die we eerder tussen de $6,5 en $7,5 hadden aangegeven in onze Premium omgeving. Op dit moment overwegen we dan ook om gestaag onze positie in deze munt uit te breiden.

Gezien we de innerwaves van wat lijkt op een wave 2 binnen een 12345 Elliott Wave patroon herkennen, durven we te stellen dat een opvolgende wave 3 in het verschiet ligt. Deze derde wave kenmerkt zich vaak door een krachtige en snelle opwaartse beweging. Zodra deze zone wordt gerealiseerd, verwachten we hier optimaal van te kunnen profiteren.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel presenteren we een gedetailleerde technische crypto-analyse van cosmos (ATOM), direct afkomstig uit onze speciale Premium omgeving. Bezit je geen ATOM in je portfolio? Dat is geen probleem. Onafhankelijk van je huidige bezittingen is deze analyse een schat aan informatie. Onze analisten, die de cryptomarkt nauwlettend in de gaten houden, duiken elke week […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.