Crypto plan gelekt: experts zien opvallend koerspatroon

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Crypto plan gelekt: experts zien opvallend koerspatroon,

In dit artikel presenteren we een uitgebreide crypto-analyse van solana (SOL), rechtstreeks vanuit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Ben je nog niet in het bezit van SOL? Dat maakt deze analyse niet minder interessant. Onze analisten duiken diep de markt in en spotten continu de laatste trends, welke ze graag met je delen. Met hun expertise en nauwkeurigheid nemen ze wekelijks meer dan 20 cryptomunten onder de loep en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden, een bron van inzicht voor meer dan 1.000 dagelijkse lezers.

Solana staat bekend als een hoogwaardig blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn ongeëvenaarde transactiesnelheden en efficiëntie, waardoor het voor ontwikkelaars een topkeuze is voor het bouwen van geavanceerde gedecentraliseerde applicaties. Als reminder: onze artikelen bieden geen financieel advies, maar geven je een blik op de handelsplannen en inzichten van onze analisten.

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders hebben begin deze week weer een nieuwe SOL analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeidenzij het volgende over de SOL koers:

“SOL hield tijdens de recente crash sterker stand dan veel andere munten. Echter, op korte termijn anticiperen we meer neerwaartse actie. Recentelijk hebben we een AB=CD harmonisch patroon waargenomen, culminerend in een piek op de $32,50.

Op dit moment lijkt SOL zich in een neerwaartse 12345 Elliott Wave beweging te bevinden, met als verwachte bestemming de blauwe zone tussen de $4,68 en $8,59. Desondanks kan deze zone als katalysator dienen voor een krachtige omkeer, waarbij een sterke stijging voor SOL op de horizon ligt.

Daar is echter dus nog wat geduld voor nodig. Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 20 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel presenteren we een uitgebreide crypto-analyse van solana (SOL), rechtstreeks vanuit onze prestigieuze Premium omgeving voor leden. Ben je nog niet in het bezit van SOL? Dat maakt deze analyse niet minder interessant. Onze analisten duiken diep de markt in en spotten continu de laatste trends, welke ze graag met je delen. Met […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.