Crypto handelaren opgelet: Dogecoin kan met 60% stijgen

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Crypto handelaren opgelet: Dogecoin kan met 60% stijgen,

In dit artikel delen we een grondige analyse van dogecoin (DOGE), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen DOGE in je portfolio? Geen zorgen. Deze analyse is waardevol voor elke crypto-enthousiast, omdat onze analisten continu op zoek zijn naar marktbewegingen en deze inzichten delen. Onze analisten onderzoeken wekelijks meer dan 20 cryptomunten en delen hun persoonlijke handelsplannen met onze leden.

Het is noemenswaardig dat we in een eerdere analyse de koersbeweging van DOGE met precisie hebben voorspeld, waar leden van onze Premium omgeving optimaal van konden profiteren. Let op, de nieuwe onderstaande analyse is géén financieel advies, maar een inzicht in de handelsplannen van onze analisten.

Technische analyse dogecoin (DOGE) koers

Dogecoin heeft onlangs weer een nieuwe analyse gekregen van de analisten uit de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“DOGE lijkt langzaam maar zeker zijn weg terug te vinden naar de groene zone die we eerder net gemist hadden. Onze huidige verwachting is dat DOGE een dieptepunt zal bereiken onder de $0,04933. Echter, na deze mogelijke duik zou er een opmerkelijke trendomkering aan de horizon kunnen liggen.

Deze voorspelling is gebaseerd op het zijwaartse WXYXZ Elliott Wave patroon dat DOGE momenteel vormt en nog niet heeft voltooid. Wanneer dit patroon zijn einde nadert, zou de koers van DOGE de potentie kunnen hebben om te stijgen richting de $0,10, wat een stijging van 60% zou zijn, en mogelijk zelfs daarboven.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 21 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

,
In dit artikel delen we een grondige analyse van dogecoin (DOGE), afkomstig uit onze exclusieve Premium omgeving voor leden. Heb je geen DOGE in je portfolio? Geen zorgen. Deze analyse is waardevol voor elke crypto-enthousiast, omdat onze analisten continu op zoek zijn naar marktbewegingen en deze inzichten delen. Onze analisten onderzoeken wekelijks meer dan 20 […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com