Crypto dipt, hier worden de hardste klappen gevangen

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Crypto dipt, hier worden de hardste klappen gevangen,

Als je aan het wachten was op de dip, dan zijn je gebeden vanochtend gehoord. Bitcoin is 5% gedaald, maar dat is nog niets vergeleken met het bloedbad dat zich onder altcoins afspeelt.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Bitcoin koers levert flink in

In de grafiek hieronder de Bitcoinkoers van vandaag. Bitcoin had een vrij stabiele nacht, alsof het aan het wachten was op een mooie, zonnige morgen. In plaats daarvan werd Bitcoin te vroeg wakker en om 04.15 uur knalde de koers naar beneden.

Nu de halving steeds dichterbij komt, binnen 2 á 3 weken, is een maatstaf voor het volgen van de volatiliteit van de cryptocurrency de afgelopen dagen enorm gestegen.

De gerealiseerde volatiliteit op jaarbasis van Bitcoin bereikte vorige week een hoogtepunt van 63,76% en bleef tegen het einde van de week boven de 60%, volgens gegevens van Glassnode. Dit is het hoogste niveau sinds augustus 2022.

Altcoins hebben het ook zwaar

Pepe (PEPE) is een meme-munt die dit jaar mainstream werd, maar is 14,58% gedaald. De munt is gebaseerd op de Pepe the Frog meme en heeft volgens velen geen intrinsieke waarde. De daling van PEPE kan te wijten zijn aan het volatiele karakter van memecoins.

Storj is een gedecentraliseerde cloudopslagdienst waarvan de munt is gedaald met 13,62%. Dit kan te wijten zijn aan de concurrentie van andere gedecentraliseerde cloudopslagdiensten, zoals Filecoin (FIL).

Pyth Network is een platform dat real-world data op een blockchain-netwerk brengt. De munt is gedaald met 13,31%. Dit kan te wijten zijn aan de concurrentie van andere blockchain-data-platforms, zoals Chainlink (LINK).

tomiNet (TOMI) heeft 13,05% moeten inleveren. Dit blockchain-project is gericht is op het ontwikkelen van een decentrale internetinfrastructuur.

Ankr is een platform dat staking-diensten voor verschillende blockchain-netwerken aanbiedt. De munt is gedaald met 12,94%.

Wil je alle koersen volgen? Check dan de BLOX-app op je telefoon of bookmark cryptocurrency koersen.

The post Crypto dipt, hier worden de hardste klappen gevangen appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Als je aan het wachten was op de dip, dan zijn je gebeden vanochtend gehoord. Bitcoin is 5% gedaald, maar dat is nog niets vergeleken met het bloedbad dat zich onder altcoins afspeelt. Bitcoin koers levert flink in In de grafiek hieronder de Bitcoinkoers van […]

The post Crypto dipt, hier worden de hardste klappen gevangen appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.