Crypto analist voorspelt ‘SHIB koers kan komende dagen 300% stijgen’

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Crypto analist voorspelt ‘SHIB koers kan komende dagen 300% stijgen’,

De cryptomarkt is flink aan het bloeden, en ook memecoins ontkomen niet aan forse dalingen. Shiba inu (SHIB), de op één na grootste memecoin van de markt, lijkt zich achter de schermen echter voor te bereiden op een imponerende prijsrally. Een bekende crypto-analist heeft namelijk een bullish patroon op de grafiek opgemerkt, met een bijbehorende uitbraak van meer dan 300 procent.

Of de prijs van SHIB net als iets meer dan een maand geleden gaat exploderen is voor niemand een zekerheid. De Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct wil in ieder geval dat je dit keer niet de boot mist, en deelt daarom nu gratis 400.000 SHIB uit aan alle nieuwe Nederlandse gebruikers.

Trapt shiba inu wéér het gaspedaal in?

Dat shiba inu uit het niets iedereen in de crypto-wereld omver kan blazen is inmiddels wel bekend. Het begon allemaal in oktober 2021 toen de memecoin, vernoemd naar het gelijknamige Japanse hondenras, met duizenden procenten de lucht in schoot.

Eind februari steeg shiba inu, samen met veel andere memecoins, ook nog ver boven de rest van de markt uit. Met een stijging van honderden procenten kon het geluk bij alle SHIB-eigenaren niet op.

Volgens crypto-analist Xanrox lijkt de populaire memecoin zich klaar te stomen om wederom de show te stelen. De expert heeft namelijk een zogenaamde ‘bull flag’ geïdentificeerd op de koersgrafiek van SHIB.

Een bullflag wordt gekenmerkt door een bijna verticale prijsstijging, ook wel de ‘vlaggenmast’ genoemd, gevolgd door een lichte neergaande consolidatieperiode, bekend als de ‘vlag’. De koers van shiba inu bevindt zich momenteel in de beginfase van de neerwaartse consolidatieperiode.

In de technische analyse wijst het patroon op een mogelijke voortzetting van een opwaartse trend. Volgens de analist zou de koers wellicht met ruim 317 procent kunnen stijgen tot een piek van $0,0006619. Op het moment van schrijven komt de koers uit op $0,00002641.

Ontvang gratis SHIB bij Anycoin Direct

Het technische patroon suggereert dat shiba inu een adempauze neemt, om vervolgens weer verder te knallen. Of shiba inu zich daadwerkelijk voor aan het bereiden is op een nieuwe prijsexplosie is natuurlijk allesbehalve een zekerheid.

Wat de SHIB koers ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

In samenwerking met Crypto Insiders krijgen nieuwe gebruikers van Anycoin Direct via deze link tot en met 4 april 400.000 gratis SHIB.

Claim 400.000 SHIB gratis

Het bericht Crypto analist voorspelt ‘SHIB koers kan komende dagen 300% stijgen’ verscheen eerst op Crypto Insiders.

,

Het bericht Crypto analist voorspelt ‘SHIB koers kan komende dagen 300% stijgen’ verscheen eerst op Crypto Insiders.

,
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.