Chinese verzekeraar gaat parnterschap aan met Zwitserse crypto-bank AMINA

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Chinese verzekeraar gaat parnterschap aan met Zwitserse crypto-bank AMINA,

De door de staat gesteunde Chinese verzekeraar CPIC gaat samenwerken met de crypto-bank AMINA om investeringsadvies en bankdiensten aan te bieden. CPIC Investment Management (CPICIMHK), een Hongkongse dochteronderneming van China Pacific Insurance Group (CPIC), de op een na grootste schadeverzekeraar van China, werkt samen met de Zwitserse crypto-bank AMINA Group (voorheen SEBA Bank) om hun expertise in de crypto-sector in de Azië-Pacific regio uit te breiden.

Volgens een persbericht van AMINA op woensdag, zal deze samenwerking CPICIMHK in staat stellen om investeringsadvies en bankdiensten te leveren als een geïntegreerde oplossing voor de Pacific Waterdrip Digital Asset Funds.

“Deze samenwerking benadrukt CPICIMHK’s inzet voor innovatie en diversificatie in de financiële sector, ondersteund door de licentieverbeteringen van de Securities and Futures Commission van Hongkong, waarmee ze distributie- en investeringsadviesdiensten kunnen aanbieden voor virtuele activa.”

Het Pacific Waterdrip Digital Asset Fund I richt zich op blockchain-startups in een vroeg stadium en biedt hen kapitaal voor groei en ontwikkeling. Het Pacific Waterdrip Digital Asset Fund II richt zich op proof-of-stake tokens, waardoor investeerders kunnen deelnemen aan “energie-efficiënte en veilige digitale activa,” aldus het persbericht.

CPICIMHK CEO Chenggang Zhou verklaarde dat het bedrijf in Hongkong advies zou geven over cryptobeleggingskansen, terwijl AMINA ondersteuning zou bieden bij het wisselen tussen crypto en fiat, cryptohandel, en bewaring van activa.

CPICIMHK betrad de crypto-markt in het tweede kwartaal van 2023 door samen te werken met Waterdrip Capital om crypto-fondsen te lanceren. Het is nog onduidelijk of CPICIMHK nog steeds gebruikmaakt van de diensten van Waterdrip na de nieuwe strategische samenwerking met AMINA Group.

Het bericht Chinese verzekeraar gaat parnterschap aan met Zwitserse crypto-bank AMINA verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

De door de staat gesteunde Chinese verzekeraar CPIC gaat samenwerken met de crypto-bank AMINA om investeringsadvies en bankdiensten aan te bieden. CPIC Investment Management (CPICIMHK), een Hongkongse dochteronderneming van China Pacific Insurance Group (CPIC), de op een na grootste schadeverzekeraar van China, werkt samen met de Zwitserse crypto-bank AMINA Group (voorheen SEBA Bank) om hun […]

Het bericht Chinese verzekeraar gaat parnterschap aan met Zwitserse crypto-bank AMINA verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.