Chancer ICO vs. Shiba Inu – Prijsvoorspellingen voor 2023 – 2030

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Chancer ICO vs. Shiba Inu – Prijsvoorspellingen voor 2023 – 2030,

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

In 2023 barstte de markt voor meme coins opnieuw los, met Shiba Inu in de voorhoede dankzij verschillende nieuwe releases die zijn ontworpen om deze favoriet onder de meme coins naar een nieuw niveau te tillen. Deze nieuwe functies en functionaliteit hebben deze hond nieuw leven ingeblazen, wat ertoe heeft geleid dat veel analisten hun Shiba Inu prijsvoorspellingen voor de rest van 2023 en daarna hebben gewijzigd.

Een nieuwe speler in de crypto sector is echter snel op de voorgrond getreden. De presale van Chancer heeft er namelijk voor gezorgd dat fans van online gokken en beleggers die investeren in crypto op het puntje van hun stoel zijn gaan zitten. Met een gloednieuw peer-to-peer (P2P) voorspellingsmarktmodel dat gokkers een gedecentraliseerde online gokervaring biedt, voorspellen analisten nu dat Chancer dit jaar beter zou kunnen presteren dan iedere Shiba Inu prijsvoorspelling. Lees verder en ontdek waarom.

Wat is Chancer?

Chancer is een nieuwe crypto waarmee gokkers hun online gokervaring kunnen beheersen door het P2P-model te gebruiken. Hierbij worden gokkers direct met elkaar in contact gebracht om te profiteren van opwindende en op maat gemaakte markten. Met een markt die al $60 miljard waard is en naar verwachting zal groeien tot $150 miljard tegen 2030, lijkt Chancer voorop te lopen en het nieuwe crypto project te worden dat in 2023 zal groeien.

Naast de serieuze sportweddenschappen, kunnen gebruikers het P2P-protocol van Chancer gebruiken om op maat gemaakte markten te creëren op meer informele markten. Denk daarbij aan weddenschappen over wie de meeste hotdogs in vijf minuten kan eten, waarbij dezelfde wereldwijde grote inzetten kunnen gelden als bij de meer mainstream weddenschappen.

Het brein achter dit geniale platform zijn de ondernemende gebroeders Adam en Paul Kelbie. Beiden zijn grote fans van sport en online weddenschappen. Ze hebben tot doel de online gokmarkt te decentraliseren, de macht van gecentraliseerde bookmakers weg te nemen en terug te geven aan de gokkers. Hun leiderschapsstijl staat zo ver af van de bedrijfsnorm als je je maar kunt voorstellen.

In plaats van achter enorme mahoniehouten bureaus te zitten en vanuit hun ivoren torens naar beneden te kijken, gaan Adam en Paul volledig op in de online community van Chancer. Terwijl ze rekening houden met de feedback van leden, lanceren ze leuke uitdagingen waar ze zelf ook aan deelnemen, zoals het eten van hotwings en het opnemen tegen uitdagers bij FIFA.

Ter illustratie van het ongelooflijke momentum dat Chancer al heeft gegenereerd, heeft de CHANCER presale al een bedrag van $1,5m opgehaald in slechts een paar weken sinds de lancering voor een prijs van $0,01 per token. Gevoed door een baanbrekend nieuw platform dat een grote industrie seismisch zou kunnen veranderen, stimuleert Chancer anderen om betrokken te raken bij de ICO door middel van indrukwekkende weggeefacties.

De eerste is een verbluffende weggeefactie van $100.000 waarin tien gelukkige winnaars een deel van $100.000 aan CHANCER tokens ontvangen. Met meer opwindende aanbiedingen tijdens het CHANCER presale evenement van 12 fases, zijn er genoeg kansen voor investeerders om veel te winnen voordat ze zelfs maar een weddenschap plaatsen op het platform van deze crypto nieuwkomer.

Chancer prijsvoorspelling

Chancer is momenteel beschikbaar voor slechts $0,011 tijdens fase 2 van de ICO, een prijs die tijdens de CHANCER presale uiteindelijk zal stijgen tot $0,021. Zodra CHANCER wordt gelanceerd op grote crypto exchanges, geloven experts dat de coin ernstig zal worden ondergewaardeerd vanaf het moment dat de ICO is voltooid.

Houders van tokens zullen toegang krijgen tot verschillende voordelen, van bestuursrechten tot het staken van tokens en de uitstekende deflatoire tokenomics van de coin tot deel uitmaken van een echt baanbrekend nieuw platform. Hierdoor zou Chancer een van de meest ontwrichtende krachten binnen de industrie voor online gokken en crypto markten kunnen zijn.

Analisten verwachten een enorme koopdruk op CHANCER zodra het live gaat, en velen verwachten dat het dit jaar $0,25 zal breken voordat het in 2025 zelfs de grens van $0,50 zou kunnen bereiken. Met de kracht van een bullmarkt om het op de langere termijn vooruit te helpen, zijn er enorme rendementen in de aanbieding voor iedereen die tijdens de CHANCER presale instapt.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Shiba Inu is de afgelopen jaren een van de leiders in de sector voor meme coins geweest, op de tweede plaats na Dogecoin. Van meme coins is bekend dat ze geen echte waarde hebben en een overvloed aan nieuwe parvenu’s in de industrie die de status quo uitdagen. Dit jaar hebben de ontwikkelaars van Shiba Inu toegezegd dat ze verschillende nieuwe functies zullen lanceren om zijn schattige charme nog meer utility te geven.

Het platform heeft plannen om een nieuw layer-2 blockchain netwerk, Shibarium, te lanceren, gebouwd op Ethereum. Hierdoor zal het aanbod voor investeerders en ontwikkelaars diverser worden. Ondertussen heeft het platform onlangs plannen aangekondigd om in september 2023 naar de metaverse te verhuizen door vier unieke virtuele hubs te lanceren. Dit zijn Rocket Pond, WAGMI Temple, Tech Trench en Ryo Plaza.

Iedere hub is ontworpen om Shiba Inu enthousiastelingen meeslepende ervaringen en activiteiten binnen de metaverse te bieden met ongelooflijke beelden, boeiende ervaringen en beroemde bezienswaardigheden die in virtuele werelden verschijnen.

Analisten herzien hun Shiba Inu prijsvoorspelling voor 2023 op basis van deze nieuwe ontwikkelingen, die utility en waarde toevoegen voor houders van meme coins. In plaats van een minimale groei in 2023 te verwachten, hebben experts hun prijsvoorspellingen voor SHIB naar boven bijgesteld, waarbij ze verwachten dat de huidige waarde van $0,000008236 tegen het einde van dit jaar zal groeien tot $0,00001038 en tegen het einde van 2025 richting $0,0000546 zal gaan.

CHANCER vs. SHIB: Wat is nu de beste crypto om te kopen?

Beleggers in Chancer en Shiba Inu kunnen zich verheugen op prijsstijgingen in de rest van 2023 en de jaren daarna. Hoewel de prijsvoorspellingen van Shiba Inu goede stijgingen voor investeerders in SHIB voorspellen, worden deze overschaduwd door degenen die waarschijnlijk met Chancer werken, vooral voor iedereen die zijn tokens in de CHANCER presale heeft gekocht.

Dit illustreert waarom de CHANCER presale een uitstekende mogelijkheid voor investeren in crypto is, waardoor de coin op veel lijsten met beste crypto’s om te kopen van experts staat. De coin is momenteel beschikbaar voor een bedrag van slechts $0,011, waardoor er een beperkte tijd is om de winst te maximaliseren.

Doe hier mee aan de CHANCER presale. 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Chancer ICO vs. Shiba Inu – Prijsvoorspellingen voor 2023 – 2030 verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

LET OP! Dit is een betaald persbericht. In 2023 barstte de markt voor meme coins opnieuw los, met Shiba Inu in de voorhoede dankzij verschillende nieuwe releases die zijn ontworpen om deze favoriet onder de meme coins naar een nieuw niveau te tillen. Deze nieuwe functies en functionaliteit hebben deze hond nieuw leven ingeblazen, wat […]

Het bericht Chancer ICO vs. Shiba Inu – Prijsvoorspellingen voor 2023 – 2030 verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.