Cardano analyse: komende bullrun ziet er gigantisch positief uit, 2600% stijging mogelijk

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Cardano analyse: komende bullrun ziet er gigantisch positief uit, 2600% stijging mogelijk,

Zoals voorspeld in de analyse van 26 oktober, waren er duidelijke aanwijzingen dat de koers zou gaan stijgen naar de 40 cent op de korte termijn. Op dat moment lag de koers rond de 28 cent, wat betekent dat we sinds die analyse al een stijging van 35% hebben gezien. De stijging lijkt echter nog niet voorbij kijkend naar de 4-uursgrafiek. Hierover later meer!

Ook komt vandaag een vergelijking tussen Cardano en Ethereum aan bod. Hoewel de hype over Cardano als “Ethereum-killer” zo goed als weg is, hebben beide munten wel degelijk duidelijke overeenkomsten. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook wat betreft koersontwikkelingen. Cardano lijkt namelijk de marktkapitalisatie van Ethereum te volgen, aangezien de koers, vergelijkbaar met Ethereum in 2019, een bodem lijkt te hebben gevonden rond de 8 miljard dollar. Wat betekent dit voor de komende bullcycle?

De koersontwikkelingen op de 4-uursgrafiek

Het is eenvoudig om een scenario te schetsen als je de grafiek hieronder erbij pakt. In een bullish trend zien we vaak het patroon van hogere pieken en hogere dalen, wat doorgaans een voortzettingspatroon is: de koers breekt uit in de richting waarin de koers het patroon binnenkwam. In dit geval dus een opwaarts koesdoel.

Hierbij hebben we de bovenste lijn geïdentificeerd als weerstand en de onderste als ondersteuning. Als we dus de weerstand doorbreken, speelt dit patroon uit en kunnen we een Cardano verwachten van ruim boven de 40 cent. Dit scenario wordt geïnvalideerd wanneer we de ondersteuningslijn verliezen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Op de korte termijn is dit de ‘must-watch’-grafiek.

Een vergelijking tussen Cardano en Ethereum

We zoomen uit naar de weekgrafiek …

Als je de grafieken van Cardano en Ethereum naast elkaar legt, vallen er uiteraard geen overeenkomsten op wat betreft prijsniveaus. Het Ethereum-project is gestart met een beginprijs die een stuk hoger ligt dan bij Cardano, waardoor Ether momenteel rond de 2000 dollar staat, terwijl Cardano, als het net zo groot zou zijn als Ethereum, rond de 7 dollar zou staan.

Kijken we echter naar de marktkapitalisatie, dan is het een heel ander verhaal. De top van Ethereum in 2018 lag rond de 140 miljard dollar, deze van Cardano rond de 100 miljard dollar in 2021. Een aardig groot verschil zou je zeggen, en ja gelijk geef ik je. Maar kijken we naar de bodem, dan is deze bij Cardano op de 8 miljard dollar, en bij Ethereum in 2019 ook. Heel opvallend, wat zou betekenen dat Cardano in grote lijnen Ethereum volgt, maar slechts een cycle achterloopt. Wat betekent dit voor de komende top?

In 2021 bereikte Ethereum een piek van ongeveer 500 miljard dollar. Laten we het conservatief houden, en een koesdoel van 400 miljard aan Cardano meegeven. Dit impliceert dat de koers van Cardano tijdens de komende bullrun naar de 10 dollar zou kunnen stijgen: een stijging van ongeveer 2900%.

The post Cardano analyse: komende bullrun ziet er gigantisch positief uit, 2600% stijging mogelijk appeared first on BLOX | Nieuws.

,

Zoals voorspeld in de analyse van 26 oktober, waren er duidelijke aanwijzingen dat de koers zou gaan stijgen naar de 40 cent op de korte termijn. Op dat moment lag de koers rond de 28 cent, wat betekent dat we sinds die analyse al een […]

The post Cardano analyse: komende bullrun ziet er gigantisch positief uit, 2600% stijging mogelijk appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.