Burn rate van Shiba Inu stijgt met 800%, 1.8 miljard SHIB-tokens uit roulatie

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Burn rate van Shiba Inu stijgt met 800%, 1.8 miljard SHIB-tokens uit roulatie,

De cryptowereld wordt opgeschrikt door een opmerkelijke gebeurtenis: de Shiba Inu (SHIB) token heeft een verbluffende stijging van 800% in zijn “burn rate” ervaren, zo blijkt uit een Tweet van Shibburn. Dat heeft geleid tot de verwijdering van bijna 1.8 miljard SHIB-tokens uit omloop. Deze onverwachte toename in het tempo waarin SHIB-tokens worden verbrand heeft geleid tot een golf van geruchten en nieuwsgierigheid binnen het ecosysteem.

Stijgende burn rate en veranderend landschap

De stijgende burn rate van de Shiba Inu (SHIB) token is opmerkelijk. De cryptocurrency heeft in korte tijd bijna twee miljard SHIB-tokens uit de omloop gehaald. Deze actie heeft geleid tot veel speculatie over de oorzaken ervan. Een van de belangrijkste factoren die hieraan ten grondslag kunnen liggen, is de inzet van de gemeenschap om de hoeveelheid SHIB in omloop te verminderen. Hierdoor zou schaarste ontstaan, wat op zijn beurt de waarde van de token zou kunnen vergroten.

De prijs van SHIB heeft echter recentelijk een aanzienlijke klap gekregen. In de afgelopen zeven dagen is de waarde met maar liefst 22.3% gedaald, bijna alle winsten van de afgelopen maand uitwissend. De prijs daalde van $0.00001027 naar $0.000007976 in slechts een week tijd.

In the last 7 days, there have been a total of 1,840,593,165 $SHIB tokens burned and 255 transactions. #shib pic.twitter.com/6r179JulIu

— Shibburn (@shibburn) August 20, 2023

Herstel van vertrouwen in Shiba Inu

De gemeenschap achter Shiba Inu (SHIB) heeft mogelijk gehandeld om het vertrouwen in de token te herstellen na de mislukte lancering van Shibarium. Tijdens deze lancering kwamen meer dan 1,000 ETH vast te zitten in het ETH Bridge-project. Dit verlies heeft ongetwijfeld de wens aangewakkerd om proactieve maatregelen te nemen om het geloof in de token te herstellen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat het burnen van tokens, hoewel het schaarste kan creëren, niet altijd resulteert in een prijsstijging. Shiba Inu (SHIB) heeft recentelijk enkele uitdagingen doorstaan en heeft veerkracht getoond op de markt. Ondanks de prijsdaling blijft de gemeenschap vastberaden om het succes van deze meme coin te waarborgen.

Impact op prijs en toekomstperspectieven

De stijgende burn rate en de mogelijke effecten ervan op de prijs van SHIB moeten worden beschouwd in het licht van andere marktfactoren. Hoewel de mislukte lancering van Shibarium en het ETH Bridge-probleem tegenslagen waren, toont de proactieve aanpak van de gemeenschap om tokens te verbranden hoe toegewijd ze zijn aan het succes van de meme coin.

De daling in activiteit van grote spelers op het SHIB-netwerk, de zogenaamde ‘whales’, is een uitdaging die niet over het hoofd gezien mag worden. Hoewel dit op het eerste gezicht een gebrek aan vertrouwen kan signaleren, kan het ook leiden tot een meer gedecentraliseerde verdeling van SHIB-tokens, wat de prijsimpact van grote verkopen kan verminderen.

Terwijl de cryptogemeenschap wacht om te zien hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen, blijft één ding duidelijk: de Shiba Inu-gemeenschap staat klaar om haar veerkracht te tonen en het tij te keren.

Conclusie

De opmerkelijke stijging van 800% in de burn rate van Shiba Inu (SHIB) heeft de aandacht van de cryptowereld getrokken. Bijna 1.8 miljard SHIB-tokens zijn uit de omloop gehaald, wat heeft geleid tot discussies over de oorzaken en gevolgen van deze actie. Terwijl de prijs van SHIB recentelijk enige turbulentie heeft ervaren, is de vastberadenheid van de gemeenschap om te blijven innoveren en verbeteren duidelijk zichtbaar. De toekomst van SHIB blijft een onderwerp van grote nieuwsgierigheid en speculatie binnen het ecosysteem.

Stap over naar BLOX, jouw veilige en voordelige alternatief

Eenvoudig, veilig én voordelig traden? Bij BLOX handel je tegen 0,25% transactiekosten en stort je gratis crypto naar je account. Heb jij nog funds op andere platforms staan? Met de gratis overstapservice van BLOX zet je je coins binnen een paar minuten over. Zo bewaar je al je crypto veilig en overzichtelijk op één plek. Ontdek het in de app!

Stap gratis over op BLOX ➜

The post Burn rate van Shiba Inu stijgt met 800%, 1.8 miljard SHIB-tokens uit roulatie appeared first on BLOX | Nieuws.

,

De cryptowereld wordt opgeschrikt door een opmerkelijke gebeurtenis: de Shiba Inu (SHIB) token heeft een verbluffende stijging van 800% in zijn “burn rate” ervaren, zo blijkt uit een Tweet van Shibburn. Dat heeft geleid tot de verwijdering van bijna 1.8 miljard SHIB-tokens uit omloop. Deze […]

The post Burn rate van Shiba Inu stijgt met 800%, 1.8 miljard SHIB-tokens uit roulatie appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.