Borroe Finance crypto gaat strijd aan met ADA en TRX

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Borroe Finance crypto gaat strijd aan met ADA en TRX,

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Met de opleving van de cryptocurrency-markt komt Borroe ($ROE) naar voren als de favoriete investering, waarbij het Cardano (ADA) en TRON (TRX) overschaduwt. Experts en investeerders geloven dat Borroe ($ROE) het potentieel heeft om het hele Web3-landschap aanzienlijk te hervormen.

Laten we eens kijken waarom investeerders vertrouwen in Borroe ondanks dat het zich nog in de presale-fase bevindt.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

TRON (TRX) nog steeds onzeker

De lancering van Huawei’s Web 3.0 Node Engine Service (NES) op 30 juli 2023 markeert een belangrijke prestatie. Deze service biedt nu ondersteuning voor zowel Ethereum (ETH) als TRON, een stap die bedoeld is om TRON’s internationale impact en technologische capaciteiten te vergroten, en daarmee zijn wereldwijde groei te stimuleren.

Met de nadruk op Azië, met name Hong Kong en Japan, richt TRON’s aandacht zich op het integreren van Huawei’s Web 3.0 Node Engine Service (NES). In die context vereenvoudigt deze integratie de netwerkconfiguratie, waardoor TRON zijn dynamische community meer efficiëntie kan bieden bij dienstverleningen.

Ondanks het positieve nieuws lijkt TRON moeite te hebben, waarbij de bulls niet in staat zijn geweest om de token omhoog te duwen. Bears kregen meer kracht nadat er berichten verschenen dat de oprichter van TRON , Justin Sun, wordt aangeklaagd door de oprichter van Archblock wegens financiële misdrijven.

Opmerkelijk is dat TRON te maken kreeg met aanzienlijke verkoopdruk, wat resulteerde in een daling van het handelsvolume. Analisten geloven dat TRON stabiliteit zou kunnen vinden en een stijging zou kunnen doormaken om tegen eind augustus weer te zijn gestegen. Uiteraard blijft dit een voorspelling.

Cardano (ADA) kampt met afgenomen activiteit

Cardano’s Project Catalyst, een gedecentraliseerd subsidiefonds, bereidt zich voor om veel testnet-instanties te lanceren die gelijktijdig zullen werken met zijn hoofdnetwerk. Deze ontwikkeling richt zich op het verbeteren van de stabiliteit van het systeem en het stimuleren van testinspanningen, en sluit perfect aan bij het Voltaire governance tijdperk van Cardano.

Bovendien versnelt deze geavanceerde aanpak de financieringscycli voor Cardano , waarbij de verwerkingstijden worden teruggebracht van enkele maanden tot weken, en wordt uitgebreide betrokkenheid van de gemeenschap bevorderd. Er is een aanzienlijke toename van marktinteresse opgetreden sinds het handelsvolume van Cardano met 26% is gestegen.

Hoewel Cardano erin geslaagd is zijn sterke positie op de cryptocurrency-markt te behouden, bevestigen recente gegevens een afnemend momentum, waardoor de prijzen van Cardano’s zijn gedaald tot $0,294, een daling van 0,36% in de afgelopen week.

Gezien de aanhoudende daling van Cardano , speculeren cryptocurrency-analisten over de mogelijke voortzetting van een neerwaartse trend voor ADA in de komende weken. 

Borroe ($ROE) presale blijkt succes

Borroe ($ROE) is ongetwijfeld de toonaangevende gedecentraliseerde financieringsmarktplaats wereldwijd. Perfect ontworpen om korte termijn liquiditeitsproblemen binnen de web3-sector op te lossen, biedt Borroe een unieke manier voor web3-bijdragers om snel de nodige fondsen te vinden wanneer dat nodig is.

Op dat punt stelt Borroe gebruikers in staat om hun aankomende abonnementen, royalties, facturen en digitale betalingen om te zetten in NFT’s en deze te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen tegen lagere prijzen. Kopers kunnen deze NFT’s verwerven van web3-merken die ze kennen, vertrouwen en waarderen, en zo hun favoriete platforms financieren en genieten van verhoogde toegang.

Om een soepel en veilig financieringsproces voor deelnemers in de web3 te garanderen, integreert Borroe AI-risicobeoordeling, effectieve betaaloplossingen en blockchaintechnologie in zijn protocol.

Op dit moment bevindt ROE zich in Fase 1 van zijn presale. Borroe wordt gewaardeerd op $0,0125 en het is erin geslaagd om meer dan 9 miljoen tokens te verkopen van de 70 miljoen genoteerde tokens die beschikbaar zijn in de eerste presale-fase.

Nadat de presale is voltooid, wordt ROE genoteerd op mainstream crypto-markten, gewaardeerd op $0,0400. 

Leer meer over Borroe ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Presale | Word Lid Van de Telegram Groep Volg Borroe op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

,
Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets. Met de opleving van de […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.