Blackcoin kopen: iDEAL of op een exchange

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Blackcoin is een munt die gebruik maakt van het proof of stake algoritme. Je kan Blackcoin kopen met iDEAL of op een exchange. Voor beginners is de eerste optie erg fijn. Je betaalt dan gewoon met euro vanaf je bankrekening en krijgt daar de valuta BLK voor terug. BLK is de afkorting van deze cryptovaluta. Voor meer informatie over de munt kun je onze Blackcoin info pagina lezen. Als je BLK gaat kopen, is het wellicht verstandig om te bekijken wanneer je in wilt gaan stappen. Hiervoor kun je de pagina met de Blackcoin koers raadplegen. In deze blog bespreken we de opties voor Blackcoin kopen en welke wallet je het beste kan gebruiken.
Blackcoin wallet
Om te beginnen met een nieuwe munt, moet je altijd beschikken over een juiste wallet. Deze valuta bestaat gelukkig al jaren, dus een goede BLK wallet vinden is niet erg moeilijk. Op de onderstaande afbeelding zie je een overzicht van de BLK wallets die op dit moment beschikbaar zijn.
Litebit wallet gebruiken
Ook kun je een gratis Litebit wallet gebruiken. Hierin kun je direct jouw gekochte Blackcoin in opslaan. Lees meer informatie over Litebit wallet en het gebruik van Litebit credits!
Blackcoin kopen met iDEAL
De beste optie voor de beginner is om de munt met iDEAL te kopen. Dit kan goed bij onze partner Litebit. Volg het onderstaande schema om deze optie uit te voeren:
Zorg dat je zelf een wallet hebt aangemaakt of gebruik een Litebit wallet
Maak een gratis account aan bij Litebit via deze link
Kies bovenin de optie BLK
Vul in hoeveel je je wilt kopen. Dit kan in EUR of Blackcoin ingevuld worden.
Vul je ontvangstadres in van jouw wallet
Betaal met iDEAL
Wacht af tot de valuta in jouw wallet verschijnt
Op een exchange kopen
Je kan ook eerst Bitcoin, Litecoin of Ethereum kopen en opsturen naar een exchange. Voor een actueel overzicht van beschikbare exchanges voor Blackcoin, klik je op deze link. De munt is ook beschikbaar bij Cryptopia. Wij hebben een uitgebreide uitleg geschreven over Hoe handelen op Cryptopia. Moet je eerst nog een cryptovaluta kopen? Kijk dan eens bij de onderstaande aanbieders:
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Bitonic Bekijk
Litebit Bekijk
Changelly Bekijk
Het bericht Blackcoin kopen: iDEAL of op een exchange verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.