Bitvavo: Veranderingen, verbeteringen en meer

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitvavo is een relatief nieuwe aanbieder van cryptocurrency. Je kan hier gemakkelijk met iDEAL diverse cryptovaluta kopen. Wij gebruiken Bitvavo al sinds de start en we zijn grote fans geworden. Het is voor beginners zeker een van de beste manieren om cryptovaluta te kopen. Qua gebruiksvriendelijkheid vinden wij Bitvavo bij de top van de Nederlandse aanbieders horen. De laatste weken/maanden hebben zij achter de schermen hard gewerkt aan een groot aantal verbeteringen. Zo heeft de website een nieuw design gehad en is het mogelijk om Ethereum en Verge op te nemen vanuit een eigen wallet. Wat er nog meer nieuw is én de reden waarom wij zo fan zijn van Bitvavo, lees je in deze blog.
Belangrijke informatie vooraf: Dit is géén gesponsorde blog.

Bitvavo valuta opnemen naar eigen wallet
Een veelgestelde vraag aan ons en als commentaar onder de Bitvavo review blog is: “Wanneer kan ik deze crypto opnemen naar een eigen wallet?” of “Ik heb Ethereum gekocht, hoe kan ik deze opnemen?”. Goed nieuws: Dit is allemaal mogelijk geworden. De afgelopen maanden is de ondersteuning voor Bitcoin, Litecoin, Ethereum, NEO, Ripple en Stellar toegevoegd. Je kan deze laten staan in de online Bitvavo wallet of opnemen naar een eigen wallet naar keuze. In de nabije toekomst worden ook Verge en Cardano toegevoegd aan deze rij valuta. Edit: Verge is toegevoegd om naar eigen wallet te versturen vanaf Bitvavo.
Bezoek de website van Bitvavo
Nieuw design: Nog gebruikersvriendelijker
De website heeft een kleine gedaanteverandering ondergaan. Bekijk de nieuwe website van Bitvavo via deze link.
Identificatiebeleid Bitvavo
Een kleine positieve wijziging in het beleid met betrekking tot identificatie. Je kan nu tot 5000 euro handelen als je dit in euro overmaakt, zonder identiteitsverificatie. Voor alle stortingen en opnamen van digitale valuta moet er wel een vorm van legitimatie overlegd worden. Dit zijn niet regels die verzonnen zijn door Bitvavo, maar algemeen geldende regels. Ons advies: Zo snel mogelijk jouw account laten verifiëren, zodat je geen last hebt van eventuele limieten.
Waarom wij fan zijn van Bitvavo
Bitvavo is “by far” de snelste website waar je met iDEAL cryptovaluta kan kopen. Het is er ook erg gemakkelijk om cryptovaluta onderling te ruilen. Daarnaast zijn ze, als wij ze spreken, altijd hard bezig om verbeteringen aan te brengen aan de website. Deze belofte komen ze ook altijd na. Vrijwel iedere week zien wij wel verbeteringen. Of het nu gaat om een nieuw design, nieuwe cryptovaluta of nieuwe functionaliteiten, alle verbeteringen tot nu toe zijn door ons goed ontvangen.
Bezoek de website van Bitvavo
Het bericht Bitvavo: Veranderingen, verbeteringen en meer verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.