Bitvavo: Terugboeking euro’s en Trustpilot

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitvavo is een jong bedrijf dat constant aan het vernieuwen is. Voor ons is Bitvavo de onbetwiste nummer één voor het kopen van cryptocurrency met iDEAL. Dat is ook de reden waarom wij – zodra er nieuws is – direct een blog schrijven. De afgelopen tijd heeft Bitvavo al een geheel nieuw gebruikerspanel toegevoegd, TRON en EOS toegevoegd en de website nog gebruikersvriendelijker gemaakt. In deze blog bespreken we twee laatste mails die gebruikers van Bitvavo hebben ontvangen. Deze gaan over Trustpilot en automatische terugboeking van euro’s naar de bankrekening. Ben je nog niet bekend met dit bedrijf? Lees dan onze Bitvavo ervaring eerst.
Maak direct een gratis Bitvavo account aan!
Bitvavo Trustpilot
Op 20 mei 2018 ontvingen gebruikers van Bitvavo een mail met als titel: “ Hoeveel sterren zou u Bitvavo geven?”
Meerdere Nederlandse cryptocurrency brokers kan je beoordelen op de reviewwebsite Trustpilot. Deze website is al jaren een bron van transparante reviews. Nu vraagt ook Bitvavo een eerlijke review aan zijn klanten. De volgende cryptocurrency brokers staan onder andere op Trustpilot:
Bitonic: 19 reviews – 4 sterren gemiddeld – Link
BTC Direct: 3436 reviews – 4 sterren gemiddeld – Link
Litebit: 957 reviews – 4 sterren gemiddeld – Link
Bitcoin Meester: 180 reviews – 4 sterren gemiddeld – Link
Bitvavo: 116 reviews – 4 sterren gemiddeld – Link
Hoe beoordeel je Bitvavo op Trustpilot en waarom is dit belangrijk?
Je kan het bedrijf via de onderstaande button een beoordeling geven. Dit is belangrijk omdat mensen behoefte hebben aan eerlijke reviews. Als wij een nieuwe website – waar wij betaalgegevens achterlaten – uit proberen, kijken we eerst op Trustpilot om te kijken hoe andere mensen er over denken. Laat dus een review achter met jouw eigen ervaring. Zowel negatief als positieve ervaringen zijn handig voor andere mensen om een weloverwogen beslissing te maken.
Beoordeel Bitvavo op Trustpilot
Een overzicht van recente beoordelingen
Het merendeel van de beoordelingen zijn zeer positief. Deze klanten geven het bedrijf vijf sterren. Een aantal mensen vinden de transactiekosten aan de hoge kant. Men moet alleen niet vergeten dat bij vrijwel alle cryptocurrency brokers waar je direct met iDEAL kan betalen transactiekosten vragen. Voor de rest vinden mensen Bitvavo overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met een gemiddelde beoordeling van 4 sterren (goed, volgens Trustpilot), wordt Bitvavo hetzelfde beoordeelt als de meeste andere cryptovaluta brokers in Nederland.
Maak direct een account aan bij Bitvavo!
Terugboeking naar uw bankrekening
De tweede mail dateert van 18 mei 2018. Deze heeft als titel: “Belangrijk: Terugboeking naar uw bankrekening”. Hierin staat per gebruiker een bedrag een euro’s dat op het Bitvavo account staat. Dit bedrag wordt binnen enkele dagen kosteloos naar de bankrekening overgeboekt. Een stap die wij andere cryptocurrency brokers nog niet hebben zien maken. Litebit moedigt bijvoorbeeld aan om Litebit Credits op een account te zetten om snel cryptocurrency mee te kopen. In de uitleg van Bitvavo:
Bitvavo is niet bedoeld als spaarrekening. Bij Bitvavo kunt u enkel euro’s overboeken om digitale valuta te kopen en te verkopen. Wij boeken euro’s automatisch terug naar uw bankrekening als u niet binnen 5 dagen digitale valuta koopt. Door deze 5 dagen heeft u voldoende tijd om een weloverwogen besluit tot aankoop te maken.”
Wij begrijpen de reden wel. Deze service is opgezet om cryptovaluta aan te schaffen en niet om euro’s op te bewaren. Je kan natuurlijk ook zelf de openstaande euro’s overboeken naar een bankrekening. Dit doe je via de menuoptie “Storten & Opnemen”, zoals je in de onderstaande screenshot kan zien.

Het bericht Bitvavo: Terugboeking euro’s en Trustpilot verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.