Bitvavo nieuw gebruikerspanel

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitvavo is een jong bedrijf dat sinds de start constant aan het vernieuwen is. Eerst had Bitvavo een redelijk beperkt aanbod. Hier hebben zij in de eerste maanden een aantal zeer interessante munten aan toegevoegd, zoals NEO en Stellar. Recent hebben zij het gebruikerspanel een nieuwe look gegeven. Ook zijn er diverse nieuwe functies toegevoegd. In deze blog bekijken we het nieuwe beheerpanel van Bitvavo in detail. Mocht je meer informatie willen over het bedrijf en hoe je hier cryptocurrency kan kopen met iDEAL, dan kan je onze Bitvavo review lezen.
Maak direct een account aan bij Bitvavo
Bitvavo heeft een focus op gebruikersvriendelijkheid
Vanaf de eerste dag staat Bitvavo garant voor een zeer gebruiksvriendelijke ervaring. Cryptocurrency kopen met iDEAL was vroeger niet tot nauwelijks mogelijk. Aan het begin was het enkel mogelijk om via websites zoals Litecoinkopen.nl met iDEAL te betalen. Daarna kwamen er steeds meer bedrijven die dit aanboden. Wij hebben over de meeste bedrijven veel vragen gekregen over hoe het precies werkt. Over Bitvavo hebben wij geen vragen gekregen met betrekking tot gebruiksvriendelijkheid. Dit komt omdat het een zeer overzichtelijke website is die erg gemakkelijk in gebruik is. Hieronder bespreken we het nieuwe gebruikerspanel en alle menuopties.
Overzicht
Na het inloggen kom je uit bij het tabblad overzicht. Hier zie je jouw wallets, aankopen, huidige waarde en de huidige koersen. De koersen verspringen ook live en je ziet dan ook jouw totale portfolio-waarde veranderen. Een overzichtelijk scherm. Het is nu – in het nieuwe gebruikerspanel – ook mogelijk om te klikken op een cryptovaluta. Je krijgt dan de volgende opties:
Kopen
Verkopen
Storten
Opnemen
Als je euro’s bezit, dan krijg je de volgende opties nadat je erop geklikt hebt:
Overboeken naar Bitvavo
Overboeken naar mijn bankrekening

Storten & Opnemen
Deze menuoptie is helemaal opnieuw ingedeeld bij het nieuwe gebruikerspanel van Bitvavo. Het is nu nog duidelijker en overzichtelijker geworden. Als je op een van de onderstaande opties klikt, kan je het direct uitvoeren. Bij elke optie wordt een duidelijk stappenplan weergeven, zodat je niet de fout in kan gaan. Je kan kiezen uit de opties:
Euro’s overboeken naar Bitvavo
Euro’s overboeken naar uw bankrekening
Digitale valuta storten
Digitale valuta opnemen

Maak direct een account aan bij Bitvavo
Kopen & Verkopen
Als je euro’s hebt overgemaakt naar Bitvavo of als je digitale valuta bezit en deze om wilt zetten, kan dat via deze pagina. Ook hier krijg je bij elke optie een duidelijk stappenplan met uitleg. De opties zijn:
Digitale valuta kopen
Digitale valuta verkopen
Een transactie wordt onmiddellijk uitgevoerd. Je kan deze dan terugvinden bij transactiegeschiedenis. Jouw overzicht wordt ook aangepast na het uitvoeren van een transactie.

Transactiegeschiedenis
Je ziet hier een overzicht van alle transacties die je hebt gedaan. Per soort transactie kun je de gegevens bekijken. Transacties die worden weergeven zijn:
Kopen van digitale valuta
Verkopen van digitale valuta
Overboeken euro’s naar Bitvavo
Uitbetalen naar een bankrekening
Affiliate commissies
Overige opties
Naast de bovenstaande opties, die je het meest gebruikt, zijn er ook de opties:
Verificatie
Instellingen
Uitloggen
Deze opties wijzen vanzelf. Wij raden aan om een Bitvavo account volledig te verifiëren en Twee-factor authenticatie aan te zetten.
Maak direct een account aan bij Bitvavo
Conclusie nieuwe gebruikerspanel
Bitvavo blijft vernieuwen en ook het vernieuwde gebruikerspanel is een goede stap voorwaarts. De website is nog gebruikersvriendelijker geworden en daarom staat Bitvavo bij ons op nummer één voor beginners. Het werkt nog soepeler en is ook mobielvriendelijk. Je kan via het overzichtsmenu gemakkelijk digitale valuta kopen en verkopen. Bij elke stap zie je een uitgebreide uitleg met een stappenplan. Hierdoor is het voor de cryptocurrency beginner erg gemakkelijk in gebruik.
Het bericht Bitvavo nieuw gebruikerspanel verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.