Bitvavo: Een account aanmaken en verifiëren

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Een account aanmaken en verifiëren om cryptocurrency te kopen lijkt tegenwoordig steeds lastiger te worden. Sommige aanbieders van cryptovaluta hebben een (tijdelijke) ledenstop en ook een aantal exchanges maken het je niet gemakkelijker. Recent is er een nieuwe speler op de markt gekomen: Bitvavo (maak direct een gratis account aan). Hier kun je nog wel gemakkelijk registeren en binnen een paar tellen geverifieerd zijn. Het is zelfs mogelijk om tot 2500 euro te kopen en verkopen (totaal) zonder aanvullende verificatie. Wij hebben al eerder een Bitvavo review geschreven. In deze blog lees je hoe je zelf snel en gemakkelijk een account aanmaakt en verifieert bij de Nederlandstalige cryptocurrency aanbieder Bitvavo.
Ga direct naar de cryptocurrency-aanbieder Bitvavo!
Stap 1: Naar de website van Bitvavo gaan
Je kan deze link volgen of op de onderstaande afbeelding (afbeelding 1) drukken om naar de juiste website te gaan. Als je zelf naar de website wilt surfen, let dan op dat je op de juiste website terechtkomt en niet op een scam-website. De adresbalk moet er in de chrome-browser uit zien als op afbeelding 2.
Afbeelding 1Afbeelding 2Stap 2: Aan de slag en registeren
Registreren bij Bitvavo kan door rechtsboven op registreren te drukken of op de button aan de slag. Deze zie je op de homepage. Klik op de button en je komt uit bij het registratieformulier (afbeelding 3). Hier vul je de gevraagde gegevens in. Dit zijn:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Wachtwoord
Land
Akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring
Afbeelding 3Stap 3: Bevestigen van e-mailadres
Je ontvangt nu een mail van het adres no-reply [at] bitvavo.com (afbeelding 4). Hierin moet je op de knop bevestigen drukken. Daarna kun je inloggen op jouw account.
Afbeelding 4Stap 4: Verifiëren bij Bitvavo
Op dit moment zou je al tot 2500 euro aan cryptovaluta kunnen kopen. Wij raden echter altijd aan om het proces te doorlopen. Mocht je bijvoorbeeld voor 250 euro aan Litecoin kopen bij Bitvavo en de koers stijgt x11, dan kun je deze niet verkopen in één keer. Verificatie duurt totaal niet lang. Bij ons binnen een paar uur volledig geregeld. Soms is dit zelfs een automatisch proces. Je volgt de volgende stappen (afbeelding 5):
Identificatiebewijs of paspoort verifiëren (bij ons binnen enkele uren, soms direct gekeurd)
Telefoonnummer verifiëren met een sms-code
Bankrekening te verifiëren door 1 euro over te maken. Deze kan je later weer gebruiken om cryptovaluta te kopen bij Bitvavo.
Afbeelding 5Het bericht Bitvavo: Een account aanmaken en verifiëren verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.