Bitcoin toont positieve signalen, waarom deze week belangrijk wordt

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitcoin toont positieve signalen, waarom deze week belangrijk wordt,

Een nieuwe week is begonnen en dus heb ik weer een nieuwe video voor jullie. In deze video behandel ik de recente bewegingen van de bulls, de verwachtingen rondom de FED-beslissing, en de mogelijke impact van de “Dotplot” op de markt. In de bovenstaande video vind je een analyse van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), de dollar en S&P 500.

Een cruciale week voor bitcoin

De bulls lieten zich vorige week zien en proberen een dagelijkse uptrend in te zetten. Dit is een positief teken voor investeerders die hopen op een bullish markt. Echter, er hangt veel af van de aankomende beslissing van de FED, de Amerikaanse centrale bank.

De verwachting is dat de FED aankomende woensdag geen renteverhogingen zal aankondigen. Dit kan een positieve impuls geven aan de bulls om door te zetten.

Maar wat als de “Dotplot” roet in het eten gooit? Deze grafiek kan namelijk voor bearish actie zorgen als de verwachtingen niet overeenkomen met de realiteit.

Het is dus een week van hoge spanning en grote verwachtingen. In mijn video duik ik dieper in deze onderwerpen om je een duidelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten.

Meer leren over crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs een gratis cursus voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

,
Een nieuwe week is begonnen en dus heb ik weer een nieuwe video voor jullie. In deze video behandel ik de recente bewegingen van de bulls, de verwachtingen rondom de FED-beslissing, en de mogelijke impact van de “Dotplot” op de markt. In de bovenstaande video vind je een analyse van bitcoin (BTC), ethereum (ETH), de […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.