Bitcoin prijsupdate: Is het dal bereikt?

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitcoin heeft sinds eergisteren een aantal honderd euro verlies teruggepakt. Op het moment van schrijven is één Bitcoin ongeveer 7300 USD waard. Dit is met de huidige wisselkoers precies 6000 euro. Nog steeds niet geweldig in vergelijking met de prijzen van vorig jaar december, maar zeker beter dan een koers van 6500 dollar op 1 april.
Is het dal bereikt?
Volgens meerdere experts is het dieptepunt ongeveer bereikt. Het was een spannend moment, volgens de mensen die zich bezig houden met technische analyses van de Bitcoin koers. De koers kon of ruim onder de 6500 dollar zakken of er was genoeg weerstand op deze prijs dat de koers weer zou stijgen. Het lijkt er nu op dat de weerstand groot genoeg is en dat het dal – voor nu – zeker bereikt is. De koersen zijn vandaag weer vrijwel allemaal groen en mensen zien het als een mooi koopmoment.
Is het wel een goed koopmoment?
Voor mensen die vertrouwen hebben in Bitcoin en andere munten, is het altijd een goed koopmoment. Dan koop je de munt en kijk je er lange tijd niet naar om. Je hebt dan vertrouwen dat het in de toekomst wel goedkomt met de prijs. Mensen die snel geld willen verdienen aan cryptovaluta zijn altijd op zoek naar het laagste moment om in te kopen. Helaas zijn de koersen van cryptovaluta hier te grillig voor. Of het nu een goed koopmoment is, durven wij dan ook niet te zeggen. Het ziet er in ieder geval redelijk goed uit, maar een nieuwe storm aan slecht nieuws kan zomaar weer roet in het eten gooien.
Slecht nieuws?
De afgelopen weken en maanden hebben grootmachten zoals Twitter, Facebook en zelfs Google hun advertentiebeleid met betrekking tot cryptovaluta sterk aangepast. Zo is het niet meer mogelijk voor bedrijven in de cryptocurrency-wereld om te adverteren via deze platformen. Ook zijn er een aantal overheden die er over na zitten te denken om cryptovaluta verboden te maken. Naast het slechte nieuws omtrent Bitcoin is er gelukkig ook ruimte voor veel goed nieuws en positieve ontwikkelingen. Wij hopen in ieder geval dat er – na al het negatieve nieuws – eens een periode van goed nieuws komt voor cryptovaluta.
Het bericht Bitcoin prijsupdate: Is het dal bereikt? verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.