Bitcoin prijs-update: Richting $9000

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

De Bitcoin koers noteert op het moment van schrijven bijna 8900 Amerikaanse Dollar. Dit is omgerekend ongeveer 7250 euro. Op 7 april was de koers $6630. In de afgelopen weken is de Bitcoin koers weer goed gestegen. Er zijn zelfs experts die nu verwachten dat BTC gaat doorgroeien naar ongekende hoogte. Wij verwachten -en hopen- echter een stabiele groei, maar deze zal zeker gepaard gaan met ups en downs.
Market cap
De gehele cryptocurrency markt is sinds 16 april gegroeid van 334 miljard dollar naar 385 miljard. Dat is een stijging van meer dan 60 miljard dollar. De markt heeft begin 2018 veel te voortduren gehad. Na een opstapeling van slecht nieuws en een “traditioneel” dieptepunt rond Chinees nieuwjaar, lijkt de cryptomarkt zich weer langzaamaan te herstellen.
Wat is de reden?
Een van de redenen is wellicht de koers van Bitcoin in Zuid-Korea. Dit land is grofweg verantwoordelijk voor meer dan een kwart van alle Bitcoin trades. Normaal gesproken kost 1 BTC meer op een Zuid-Koreaanse exchange dan op bijvoorbeeld Bittrex, Binance en Cryptopia. Zuid-Korea was afhankelijk van China voor de aanvoer van cryptovaluta. Nu de Zuid-Koreaanse overheid buitenlandse exchanges hebben verboden, dacht men dat Bitcoin voor lange tijd zou dalen. Op het moment lijkt het vertrouwen in BTC weer terug in het Aziatische land. Dit kan gezien worden als een punt van vertrouwen, waardoor wereldwijd de koers van Bitcoin de weg omhoog in kan gaan zetten. Op het moment wordt één Bitcoin voor bijna 9000 dollar verhandelt in Zuid-Korea.
Andere munten groeien ook mee!
Als Bitcoin stijgt betekent dat vaak veel goeds voor andere cryptovaluta. Ethereum is bijvoorbeeld meer dan 10% gestegen, vergeleken met begin vorige week. Ook munten zoals Aion, WanChain, ICON, Groestlcoin en Storm zijn rond de 20% gestegen. Er is in ieder geval weer een zeer positieve beweging gaande in de gehele cryptowereld. Hopelijk zet dit door!
Bitcoin kopen?
Dat kan via de onderstaande aanbieders erg goed:
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Het bericht Bitcoin prijs-update: Richting $9000 verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.