Bitcoin prijs-update: Grens $9000 doorbroken

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Eerder schreven we dat Bitcoin bijna de belangrijke grens van negenduizend dollar aantikte. Een aantal dagen later noteert de Bitcoin koers meer dan 9400 Amerikaanse dollar. De valuta is binnen een dag meer dan 500 dollar gestegen. Het is de eerste keer sinds mei dit jaar dat de munt deze hoge koers heeft bereikt. Dit is – na de desastreuze eerst maanden van dit jaar – weer een enorme opluchting. Geruchten over een prijsexplosie gingen al een tijd in het rond, maar nu zijn deze geruchten ook waar gebleken. Met de stijging van Bitcoin, stijgen veel andere digitale valuta ook weer – ouderwets – mee.
Regelgeving omtrent cryptocurrencies
Als er in het verleden nieuws over nieuwe regelgeving omtrent cryptovaluta naar buiten kwam, werd dit vrijwel altijd gezien als iets negatiefs. Dit lijkt een andere kant op te gaan. Men begint regelgeving te zien als iets wat misschien wel noodzakelijk is. Het decentrale karakter van cryptocurrency is en blijft belangrijk, maar toch is er veel ruimte voor niet-decentrale munten zoals Ripple.
Op naar de 10,000 Dollar
Volgens een aantal experts is Bitcoin hard op weg om de grens van 10,000 Dollar te doorbreken. Er zijn op het moment veel koop-orders en het dagelijkse handelsvolume is ook stijgende. In de afgelopen dagen is Bitcoin bijna 15% gestegen. Wij denken ook dat de magische grens van 10.000 niet ver weg kan zijn. Er zijn zelfs mensen die denken dat Bitcoin richting de 35.000 en 60.000 toe kan gaan. Dit is wellicht verre toekomst, maar dit zijn wij niet erg snel gebeuren. Dat er nu een positieve stijging gaande is, valt zeker niet meer te ontkennen.
 
Het bericht Bitcoin prijs-update: Grens $9000 doorbroken verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.