Bitcoin koers zal met meer dan 30% kunnen stijgen vóór de halvering, aldus vermogensbeheerder

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Bitcoin koers zal met meer dan 30% kunnen stijgen vóór de halvering, aldus vermogensbeheerder,

Volgens een rapport dat mede is geschreven door de oprichter van Pantera Capital, een vermogensbeheerder dat ongeveer $3,5 miljard aan beheerde activa heeft, zou de Bitcoin koers met ongeveer 32% kunnen stijgen vanaf het huidige niveau vóór de volgende halvering. Het gaf aan dat Bitcoin’s bull run kan worden gestimuleerd door andere positieve gebeurtenissen.

Als de vraag naar nieuwe Bitcoins namelijk constant blijft en het aanbod van nieuwe Bitcoins wordt gehalveerd, zal dit de prijs opdrijven. Eerder was er vóór de halvering ook een toegenomen vraag naar BTC vanwege het anticiperen op een prijsstijging.

Daarna zou Bitcoin met meer dan 450% moeten herstellen om de top van de volgende bullish cyclus te bereiken, aldus het team van Pantera Capital. Naast de halvering stelt het team van Pantera Capital dat er andere “positieve gebeurtenissen” zijn die waarschijnlijk zullen bijdragen aan de volgende bull run van Bitcoin. Het team zei het volgende hierover:

“We geloven dat de combinatie van recente positieve gebeurtenissen – de uitspraak over XRP en de steun van BlackRock en anderen – samen met de verwachte Bitcoin-halvering in april 2024, sterke fundamenten biedt voor een volgende kopersmarkt voor digitale activa.”

Over de vraag of de Bitcoin koers zijn bodem al heeft bereikt, heeft het team van Pantera Capital het volgende aangegeven:

“Bitcoin heeft historisch gezien ongeveer 477 dagen vóór de halvering opgebouwd, is daarbij gestegen en is daarna naar boven geëxplodeerd. De post-halvering rallies hebben gemiddeld 480 dagen geduurd – van de halvering tot de piek van die volgende bull-cyclus.”

Het bericht Bitcoin koers zal met meer dan 30% kunnen stijgen vóór de halvering, aldus vermogensbeheerder verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

Volgens een rapport dat mede is geschreven door de oprichter van Pantera Capital, een vermogensbeheerder dat ongeveer $3,5 miljard aan beheerde activa heeft, zou de Bitcoin koers met ongeveer 32% kunnen stijgen vanaf het huidige niveau vóór de volgende halvering. Het gaf aan dat Bitcoin’s bull run kan worden gestimuleerd door andere positieve gebeurtenissen. Als […]

Het bericht Bitcoin koers zal met meer dan 30% kunnen stijgen vóór de halvering, aldus vermogensbeheerder verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.