Bitcoin koers stijgt boven $26.400 en laat bullish signaal zien

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Bitcoin koers stijgt boven $26.400 en laat bullish signaal zien,

De Bitcoin koers schommelde de afgelopen week rond de $26.000-grens, maar tijdens de recente stijging is er een bullish factor naar voren gekomen die richting een mogelijke ommekeer wijzen.

Zoals jullie allemaal vast wel hebben gezien, heeft de koningsmunt eindelijk een bullish signaal laten zien met een stijging van 1,5% in de afgelopen 24 uur. Het opwaartse momentum kwam op het moment dat de Bitcoin prijs zes keer onder de $26.000 grens dook gedurende de afgelopen week.

BTC whale activity and supply on exchanges - Aug. 24 | Source: Santiment

Bovendien wordt Bitcoin (BTC) verhandeld op $26.460 met een marktkapitalisatie van $515 miljard op het moment van schrijven. Het handelsvolume van de activa in de afgelopen 24 uur steeg ook met 5,4%, wat neerkomt op $16,4 miljard.

Volgens het marktonderzoeksplatform Santiment is de activiteit van grote Bitcoin-investeerders licht afgenomen. Het aantal whale-transacties bestaande uit minstens $100.000 en $1 miljoen aan BTC daalde respectievelijk van 9.372 en 1.337 naar 6.760 en 1.314, wat suggereert dat kleine investeerders de recente stijging hebben veroorzaakt.

Bovendien is het aanbod van Bitcoin op beurzen gedaald naar een laagste punt in 58 maanden, met 1,14 miljoen munten. Dit werd voor het laatst gezien in november 2018, volgens Santiment. Deze indicator suggereert dat investeerders meer Bitcoins verplaatsen naar privé wallets.

Volgens gegevens verstrekt door Glassnode is het reserve-risico van Bitcoin ook gedaald naar 0,000024, wat een laagste punt in vijf maanden markeert. Wanneer het reserve-risico afneemt, nemen lange termijn investeerders toe en accumuleren ze.

Tot slot heeft het aantal adressen dat meer dan 0,1 BTC bezit een all-time high bereikt van 4,44 miljoen, wat ook een positief signaal is voor de korte termijn toekomst van de koningsmunt.

Het bericht Bitcoin koers stijgt boven $26.400 en laat bullish signaal zien verscheen eerst op CryptoBenelux.

,

De Bitcoin koers schommelde de afgelopen week rond de $26.000-grens, maar tijdens de recente stijging is er een bullish factor naar voren gekomen die richting een mogelijke ommekeer wijzen. Zoals jullie allemaal vast wel hebben gezien, heeft de koningsmunt eindelijk een bullish signaal laten zien met een stijging van 1,5% in de afgelopen 24 uur. […]

Het bericht Bitcoin koers stijgt boven $26.400 en laat bullish signaal zien verscheen eerst op CryptoBenelux.

,
Lees het originele artikel op Cryptobenelux.com

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com