‘Bitcoin knalt voor halving van volgend jaar al naar nieuw hoogtepunt’

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

‘Bitcoin knalt voor halving van volgend jaar al naar nieuw hoogtepunt’,

Volgens centrale bankier en bitcoin (BTC) investeerder BitQuant zal de koers van de grootste crypto munt al voor de halving een nieuw hoogtepunt bereiken. Met de halving wordt de halvering van de uitgifte van bitcoin bedoeld die in april volgend jaar gepland staat. Die gaat vaak gepaard met grote stijgingen, maar volgens de analist zal bitcoin daarvoor al naar grote hoogtes gaan.

Crypto analist voorziet nieuw hoogtepunt voor halving volgend jaar

Volgens BitQuant zal bitcoin al voor de halving in april 2024 een all-time high (ATH) bereiken. Echter, daar stopt de koers volgens de analist nog niet met pieken. Volgens de bitcoiner heeft de munt de potentie om na de halving door te stijgen naar een astronomische waarde van $241 duizend. Dat komt neer op een vertienvoudiging van de grootste munt op de markt.

Op X (voormalig Twitter) schrijft BitQuant zijn voorspelling over hoe de stijging van BTC zal verlopen. Volgens hem zal de munt richting het einde van 2023 hard stijgen richting de voormalige ATH van $68.800. Vanwege de psychologische weerstand die daar te vinden is verwacht hij daarna een flinke daling. 

No, #Bitcoin is not going to top before the halving.
Yes, it’s going to reach a new all-time high before the halving.
No, #BTC is not going to $160K because the magnitude of every pullback is large. This means it will peak after the halving, in 2024. And yes, the target price is… pic.twitter.com/TRcEB4DFpF

— BitQuant (@BitQua) September 15, 2023

Na kort hard te zijn gedaald verwacht hij dat de koers zal verdubbelen naar een waarde van $125 duizend voor de halving. Daar zal bitcoin weer een pullback ondervinden onderweg naar de halving. Nadat de halving is geweest, verwacht hij een astronomische stijging richting de $241 duizend. 

Accurate voorspelling voor bitcoin of wishful thinking?

De voorspellingen over het verloop van de bitcoin koers verschillen enorm. Als men het verloop van bitcoin in het verleden bekijkt valt een stijging te verwachten. Koersen zijn daarentegen zeer slecht te voorspellen en het tegenovergestelde kan eveneens plaatsvinden. 

Een vertienvoudiging van de bitcoin koers valt volgens sommigen onder wishful thinking in plaats van accuraat voorspellen. Het is dan ook belangrijk om verschillende perspectieven op koersverlopen in acht te nemen. Het is raadzaam om altijd goed onderzoek te doen voordat men in crypto investeert.

,
Volgens centrale bankier en bitcoin (BTC) investeerder BitQuant zal de koers van de grootste crypto munt al voor de halving een nieuw hoogtepunt bereiken. Met de halving wordt de halvering van de uitgifte van bitcoin bedoeld die in april volgend jaar gepland staat. Die gaat vaak gepaard met grote stijgingen, maar volgens de analist zal […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.