Bitcoin en solana: cruciale koersmomenten ontcijferd

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com

Bitcoin en solana: cruciale koersmomenten ontcijferd,

Dag mensen, welkom bij mijn nieuwste video waarin ik diep duik in de wereld van crypto! Na de recente harde daling, zit de markt in een onzekere periode. Daarom duik ik voor jullie weer diep in de koersen in de bovenstaande video.

Diepgaande bitcoin en solana analyses in cruciale tijd

Eerst neem ik je mee door de recente bewegingen van bitcoin (BTC). We zitten in een interessante range tussen de 25.600 en 26.265. Het is een cruciale tijd voorde bitcoin koers; de 200-dagelijkse moving average is de lijn in het zand. Als we daaronder duiken, kan de koers flink zakken, misschien zelfs naar de $20.000. Dus, houd die grafieken goed in de gaten!

Vervolgens switch ik naar solana (SOL), een van jullie favoriete altcoins. Solana heeft een wilde rit achter de rug, van 50 cent naar 260 dollar en weer terug naar 8 dollar. Dat is de volatiliteit van crypto voor je! Op dit moment zitten we in een evenwichtspatroon. We moeten boven de 25 dollar blijven om bullish te zijn over een verdere stijging. Als we onder de $18,67 zakken, houd dan je hart vast; we kunnen een flinke duik maken naar 15 dollar of zelfs 10 dollar.

Maar wacht, er is meer! Ik heb ook een speciale zomerkorting op mijn cursussen, dus als je echt serieus wilt worden over crypto trading, is dit je kans. En als je je afvraagt waarom ik zo’n fan ben van Bybit, geef ik je in deze video alle redenen.

Dus, ben je benieuwd naar mijn gedetailleerde analyse en wil je weten hoe je je posities kunt optimaliseren? Klik dan snel op de video. Happy trading en een hele fijne dag!

Meer leren over crypto? De Bitcoin Consultant helpt je graag

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt John zelfs een gratis cursus voor beginners! John heeft ook een bedrijfspagina op onze website waar je meer kunt lezen over zijn diensten.

,
Dag mensen, welkom bij mijn nieuwste video waarin ik diep duik in de wereld van crypto! Na de recente harde daling, zit de markt in een onzekere periode. Daarom duik ik voor jullie weer diep in de koersen in de bovenstaande video. Diepgaande bitcoin en solana analyses in cruciale tijd Eerst neem ik je mee […],
Lees het originele artikel op crypto-insiders.nl

Vergelijk Crypto Exchanges zoals Bitvavo, Coinmerce, Anycoin Direct en Crypto.com