‘Bitcoin één stap verwijderd van nieuwe all-time high’

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

‘Bitcoin één stap verwijderd van nieuwe all-time high’,

De populaire, maar pseudonieme analist Rekt Capital zegt dat Bitcoin aan zijn “uitbraak-proces” begonnen is. Volgens de analist is de eerste stap van een uitbraak voltooid, nadat Bitcoin tijdens de laatste week van maart boven de weerstand op 69.000 dollar wist te sluiten.

Nu is het aan Bitcoin om dat koersniveau in een steunpunt in de grafiek om te toveren.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Bitcoin moet deze week boven deze koers blijven

Als we naar de onderstaande grafiek van Rekt Capital kijken, dan lijkt het cruciaal voor Bitcoin om boven de koers van 65.596 dollar te blijven. Belangrijk detail is dat het hier om weeksluitingen gaat. De week moet dus boven deze koers worden afgesloten om positief te blijven.

Dat kan nog een hele kluif worden, want Bitcoin handelt op het moment van schrijven op de koers van ~67.000 dollar. De afgelopen uren heeft de digitale munt gigantische tikken gekregen en moeten de bulls echt weer wakker worden om het momentum over te nemen.

Ondertussen nadert in rap tempo de halving, die momenteel voor 20 april op de planning staat. Daarmee is het nog 18 dagen en 7 uur wachten, voordat de blokbeloning voor de miners halveert.

In theorie is dat natuurlijk een bullish ontwikkeling voor Bitcoin, omdat daarmee de inflatie per 10 minuten zakt van 6,25 naar 3,125 Bitcoin.

Niet alleen bullish over Bitcoin

Overigens is Rekt Capital niet alleen maar bullish over Bitcoin. Hij heeft ook nog een aantal altcoins in het vizier, waaronder Ethereum-rivaal Solana.

Rekt Capital zegt dat Solana een bullish-voortzettingspatroon lijkt te vormen op de weekgrafiek: “Solana laat de eerste signalen van een bull flag zien op deze hoogtepunten (oranje), gevolgd door een succesvolle hertest van de nieuwe steun (blauw).”

Een bull flag is een technisch patroon dat normaal gesproken aangeeft dat een asset in een fase van consolidatie zit, in voorbereiden op de volgende explosieve stijging. Op het moment van schrijven heeft Solana het even moeilijk.

De koers klokt binnen op 185 dollar en de afgelopen 24 uur is de munt met ruim 7 procent gedaald.

The post ‘Bitcoin één stap verwijderd van nieuwe all-time high’ appeared first on BLOX | Nieuws.

,

De populaire, maar pseudonieme analist Rekt Capital zegt dat Bitcoin aan zijn “uitbraak-proces” begonnen is. Volgens de analist is de eerste stap van een uitbraak voltooid, nadat Bitcoin tijdens de laatste week van maart boven de weerstand op 69.000 dollar wist te sluiten. Nu is […]

The post ‘Bitcoin één stap verwijderd van nieuwe all-time high’ appeared first on BLOX | Nieuws.

,
Lees het originele artikel op Btcdirect.eu

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.