Bitcoin daalt naar €7300 zonder echte reden

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.

Op het moment maakt Bitcoin een flinke daling mee. Het is volledig onduidelijk waar opeens deze bear-markt vandaan komt. Ook andere munten hebben het zwaar te verduren. In de afgelopen uren heeft de Bitcoin koers meer dan 6 procent ingeleverd. Het ziet er naar uit dat de daling niet ten einde is.
Wat gebeurt er met de Bitcoin prijs?
Cryptocurrency koersen en de gehele cryptowereld in het algemeen zijn bijna niet te voorspellen. De zeer speculatieve aard van alle crytpocurrencies kan er voor zorgen dat het momentum snel de goede of juist verkeerde kant op gaan. Vorig jaar zagen we veel mensen die koop-orders op een hoger niveau plaatsten, om er zeker van te zijn de boot niet te missen. Dit jaar zien we het tegenovergestelde. Mensen plaatsen koop-orders op een lager niveau.
De recente dip is er een van 6 procent. Ook al leek het allemaal zeer positief deze morgen. Er moet iets geweest zijn waardoor men massaal verkoop-orders aan het plaatsen is. De interesse in Bitcoin en Altcoins is de afgelopen tijd zeker niet minder geworden.
Is de dip over?
Er zijn geen tekenen dat de dip nu over is. De huidige Bitcoin koers zou gemakkelijk nog eens zes of meer procent kunnen dalen. Voor mensen die voor lange termijn in Bitcoin en altcoins zitten, hoeven zich – volgens ons – geen zorgen te maken.
Handelsvolume
Een positief teken is dat het handelsvolume niet gedaald is in de afgelopen dagen. De munt zou hierdoor snel er weer bovenop kunnen komen. Een daling naar onder de €7000 is zeker mogelijk, maar het zou daarna ook zomaar weer door kunnen stoten naar meer dan €10.000. Helaas hebben wij geen glazen bol, maar wel het geloof dat cryptovaluta de toekomst is. Wij Hodlen nog even door!
Bitcoin kopen
Wellicht is het nu een goede tijd om Bitcoin te kopen. Dit kan goed bij de onderstaande aanbieders.
Bitvavo Bekijk
Litebit Bekijk
Bitonic Bekijk
BTC Direct Bekijk
Anycoin Direct Bekijk
Changelly Bekijk
Bitvavo is op het moment de beste en gemakkelijkste manier om cryptogeld te kopen. Lees onze Bitvavo review voor meer info. Of ga direct naar Bitvavo
Het bericht Bitcoin daalt naar €7300 zonder echte reden verscheen eerst op Bitcoins en Altcoins.
Lees het originele artikel op bitcoinsaltcoins.nl

Open nu een account bij Bitvavo en verhandel € 10.000 aan crypto zonder handelskosten.